Έκθεση Εργασίας 2019

Για μία ακόμη χρονιά το American College υποδέχεται πλειάδα γνωστών ξενοδοχείων, ώστε οι φοιτητές τόσο της Διοίκησης Ξενοδοχείου, όσο και των Γαστρονομικών Τεχνών να βρουν την πρακτική άσκηση που τους ταιριάζει. Συγκεκριμένα το πρωινό της 5ης Μαρτίου στην καφετέρια του Blue Building, εκπρόσωποι από τις αλυσίδες Atlantica Hotels, Kanika Hotels &Resorts, Radisson Blu

Hotels, Palm Beach Hotel &Bungalows, Melco Resorts και πολλών άλλων τετράστερων και πεντάστερων ξενοδοχείων θα δώσουν το παρόν στο Job Forum που διοργανώνει το AC.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως Υπεύθυνος Καθηγητής επισκέπτεται τους φοιτητές στην έμμισθη πρακτική άσκηση τους, ώστε να σημειώσει την πρόοδο τους,αλλά και τις συνθήκες εργασίας τους. Μετά από 20 χρόνια στο συγκεκριμένο κλάδο και φιλτράρισμα πολλών εργοδοτών, το Κολέγιο είναι περήφανο για τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν κοινούς στόχους για την ποιότητα του Κυπριακού Τουρισμού.

Ο Δρ. Ιακώβου, επικεφαλής του τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείου, πιστεύει πως η πρακτική άσκηση είναι εξίσου σημαντική με τα μαθήματα. «Το χειμώνα οι φοιτητές διδάσκονται πως λειτουργεί ένα ξενοδοχείο και το καλοκαίρι αποκτούν εργασιακή πείρα πάνω στις σπουδές τους» και συνεχίζει «Το Κολέγιο μας άρχισε να εφαρμόζει το μοντέλο του Work &Study και είναι αρκετά προσεκτικό με τα ξενοδοχεία, τα οποία συνεργάζεται Παγκύπρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα