Έκθεση εκπαίδευση-καριέρα 2016 από το GC School of Careers

Το ιδιωτικό σχολείο G C School of Careers (Secondary) σε συνεργασία με την εταιρία Ecommpay on line payments, ανακοινώνουν τη διοργάνωση της 1ης Έκθεσης- Εκπαίδευση και Καριέρα 2016.

Το G C School of Careers δίνει μεγάλη βαρύτητα στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Οι δύο Σύμβουλοι του σχολείου καθοδηγούν τους μαθητές στην προσωπική επαγγελματική τους ανάπτυξη, βοηθώντας

τους να αποκτήσουν την εμπειρία για μια καλύτερη κατανόηση σχετικά με τις καλύτερες επιλογές σταδιοδρομίας για αυτούς. Να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτογνωσία σε τομείς όπως τα ενδιαφέροντα, τις αξίες, τις ικανότητες και την προσωπικότητα, καθώς και να συνδέσουν τους μαθητές με πηγές έτσι ώστε να διευρύνουν καλύτερα τις γνώσεις τους σχετικά με επαγγέλματα.

Η ΈΚΘΕΣΗ- Εκπαίδευση και Καριέρα του G C School of Careers έχει διοργανωθεί για να δώσει στους μαθητές και στους γονείς την ευκαιρία να μιλήσουν με εδραιωμένες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους για τις ευκαιρίες εργοδότησης σε εκείνο τον συγκεκριμένο τομέα. θα φέρει σε επικοινωνία τους υποψηφίους με τις εταιρίες, τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που συνολικά απαρτίζουν την αγορά εργασίας &εκπαίδευσης. Οι μαθητές θα μπορέσουν να εκτιμήσουν αυτό που οι εργοδότες ψάχνουν σε πιθανές εργοδοτήσεις και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη φύση διαφόρων επαγγελμάτων. Ο απόλυτος στόχος θα είναι να είναι μια πιο ευτυχισμένη και πιο παραγωγική εργατική δύναμη στο μέλλον.

Η εταιρία Ecommpay συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση, ως χορηγός και εκθέτης , τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει όλο και περισσότερες δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο. Θεωρεί ότι η Παιδεία είναι το υπέρτατο αγαθό και όλοι οι νέοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτή γι αυτό και στηρίζουν τα όνειρα κάθε νέου για μόρφωση.

Ελπίζουμε όπως θα αποδεχτείτε το όραμά μας για να δημιουργήσουμε περισσότερους επίδοξους μαθητές οι οποίοι γνωρίζουν για τις ευκαιρίες εργοδότησης και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην εκδήλωσή μας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα οργανωθούν ειδικά σεμινάρια μέσα από τα οποία θα γίνεται γενική ενημέρωση για ευκαιρίες σπουδών, κατάρτισης και καριέρας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 από τις 14:30 μέχρι τις 17.30, στο χώρο του σχολείου στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μπάσκετ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου: www.gcsc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22464400.

Keywords
Τυχαία Θέματα