Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο IShowSpeed: Πάσχει από σπάνια πάθηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πασίγνωστος YouTuber, IShowSpeed, γνωστός και ως Darren Watkins Jr, αποκάλυψε πρόσφατα μια οδυνηρή κατάσταση υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο Αμερικανός YouTuber, γνωστός για τις ζωντανές ροές του με βιντεοπαιχνίδια όπως το Roblox, το Fortnite και το FIFA, αντιμετώπισε μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση, γνωστή ως αθροιστική κεφαλαλγία.

Οι αθροιστικοί πονοκέφαλοι είναι σπάνιες αλλά εξαιρετικά επώδυνες κρίσεις που εμφανίζονται στη μία πλευρά του κεφαλιού, συχνά με επίκεντρο την περιοχή των ματιών. Η κατάσταση

του Darren επιδεινώθηκε από μια λοίμωξη του ιγμορείου, την οποία ανακάλυψαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο της Ιαπωνίας. Ο ίδιος περιέγραψε τον πόνο ως αίσθηση ότι κάποιος μαχαίρωνε το μάτι του με μαχαίρι, συνοδευόμενη από έντονους πονοκεφάλους.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους του, ο IShowSpeed κατέγραψε την οδυνηρή εμπειρία του. Ο 18χρονος influencer εθεάθη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο σοβαρά πρησμένο. Τα συμπτώματά του περιλάμβαναν ακραία δυσφορία, εμποδίζοντάς τον να κοιμηθεί, να φάει ή να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε φυσιολογική δραστηριότητα.

Ευτυχώς, ο Darren πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Τόκιο. Παρά τη δύσκολη κατάσταση, έχει κρατήσει τους θαυμαστές του ενήμερους για το ταξίδι της υγείας του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του YouTube.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ishowspeed ατυχημα
Τυχαία Θέματα