Όχημα μπήκε στην αντίθετη λωρίδα – Δυο τραυματίες (pic)

Κυκλοφοριακό έμφραγμα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας το απόγευμα της Τετάρτης (6/6), μετά από τροχαίο που σημειώθηκε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (6/6) στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, αυτοκίνητο ενοικιάσεως βγήκε από την έξοδο της Ορόκλινης και αντί να κατευθυνθεί προς το κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς εισήλθε εξ αντιθέτου στον αυτοκινητόδρομο προς Αγία Νάπα.

Αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής ήταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από την Αγία Νάπα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο ενοικιάσεως.

Στο

σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας δυο τραυματίες. Προηγουμένως χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα και έναν άντρα.

«Έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων», ανέφεραν πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά το τροχαίο όπου ανέφερε:

"Λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας, παρά την Ορόκλινη, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του δρόμου.

Τα οχήματα, διοχετεύονται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου. Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Προτρέπονται επίσης, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών".

Ακολούθως ο δρόμος άνοιξε ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα