Συνέλαβαν στα κατεχόμενα τον Ζαβράντωνα - Όλες οι λεπτομέρειες

 Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στα κατεχόμενα ο Γιώργος Χριστοδούλου. 

Ο Ζαβράντωνας συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές για κατοχή ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα Τ/κ Μέσα ο Ζαβράντωνας διέφυγε στα κατεχόμενα μέσω του οδοφράγματος των Βρυσούλλων και παρουσιάστηκε ενώπιον λεγόμενου Δικαστηρίου στα κατεχόμενα. Εναντίον του «διερευνήθηκαν» αδικήματα που αφορούσαν παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε «εγγύηση» ύψους 3 χιλιάδων λιρών Τουρκίας. Ίδια ενημέρωση από τα τ/κ Μέσα

ανφέρει ότι στην κατοχή του εντοπίστηκε 1.5 γραμμάριο κοκαΐνης. 

Ο λεγόμενος ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι «συνέλαβαν» τον Ζαβράντωνα στις 29 Φεβρουαρίου. Ο λεγόμενος «δικαστής» διέταξε τον ύποπτο να εγκαταλείψει το ψευδοκράτος ενώ Τ/κ υπήκοος υπέγραψε για λογαριασμό του υπόπτου 75 χιλιάδες τουρκικές λίρες. 

Η Κυπριακή Αστυνομία καταζητούσε από τις 19 Φεβρουραρίου τον Χριστοδούλου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα