Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα- Αναφορές για νεκρούς

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη έννα τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι δέκα άνθρωποι χτυπήθηκαν

από τις σφαίρες και οι δύο από αυτούς, δύο άνδρες, πέθαναν. Άλλος ένας θαμώνας του κλαμπ τραυματίστηκε όταν έπεσε, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε ιατρικά κέντρα της περιοχής. Οι υπόλοιποι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Οι Αρχές δεν έχουν στην διάθεσή τους ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, όμως, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του/τους.

«Αυτό ήταν ένα βίαιο περιστατικό που είχε πολλούς μάρτυρες», σημείωσε ο σερίφης Barry Faile και τόνισε πως «δύο άτομα έχασαν την ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν. Ο δράστης ή οι δράστες είναι εκεί έξω. Πρέπει να μιλήσουμε με όλους όσοι ήταν στο κλαμπ κατά την διάρκεια του συμβάντος και ενθαρρύνω όποιον μάρτυρα να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα