Χειροπέδες στο Αλεξούι για την απόπειρα φόνου του "Γλύκα"

Χειροπέδες στον Αλέξη Μαυρομιχάλη πέρασε η Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου, αναφορικά με απόπειρα φόνου του Γλύκα, που σημειώθηκε το 2017.

Πρόκειται για την απόπειρα φόνου η οποία διαπράχθηκε στους Αγίους Ομολογητές τον Νοέμβριο του 2017.

Τότε, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου και επιχείρησαν να σκοτώσουν τον "Γλύκα" με τέσσερεις σφαίρες, οι οποίες τον έπληξαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, συμπεριλαμβανομένων του λαιμού και της ωμοπλάτης. Ο Πανίκος Παναγιώτου άλλος "Γλύκας" νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο και οι θεράποντες ιατροί του αφαίρεσαν

τις σφαίρες που τον έπληξαν.

Ο "Γλύκας" φαίνεται να στάθηκε τυχερός, αφού η σφαίρα που τον έπληξε στο πρόσωπο τον βρήκε στο μάγουλο και ως φαίνεται εξοστρακίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα αφορούν αυτό της απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της συνομωσίας για φόνο.

Ο Μαυρομιχάλης ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Λουκά, θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα