Τσέρι:Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη βιομηχανική- Ζημιές σε οχήματα & βαρέλια(ΦΩΤΟ)

Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην επαρχία Λευκωσίας σήμερα (23/08) και συγκεκριμένα στην βιομηχανική περιοχή Τσερίου. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, ξέσπασε πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα εν κινήση παρά τη βιομηχανική περιοχή Τσερίου. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και ακολούθως εντός της αυλής εργοστασίου όπου και επηρέασε αριθμό οχημάτων.

Αυτή τη στιγμή εργάζονται για την κατάσβεση 4 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς της επαρχίας Λευκωσίας

με τα πληρώματα τους.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο καθότι άτομο το οποίο επέβαινε στο εμπλεκόμενο στη πυρκαγιά εν κινήση όχημα εκδήλωσε τάσεις πανικού. 

15.22. Πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα εν κινήση παρά τη Βιομ περιοχή Τσερίου. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και ακολούθως εντός της αυλής εργοστασίου όπου και επηρέασε αριθμό οχημάτων. Εργάζονται για την κατάσβεση 4 πυροσβ οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας Συνέχεια σε νέο tweet..

— Andreas Kettis (@akettis) August 23, 2020

με τα πληρώματα τους. Κλήθηκε ασθενοφόρο στη σκηνή καθότι άτομο το οποίο επέβαινε στο εμπλεκόμενο στη πυρκαγιά εν κινήση όχημα εκδήλωσε τάσεις πανικού.

— Andreas Kettis (@akettis) August 23, 2020

Νεότερη ενημέρωση του κ. Κεττή αναφέρει πως η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Εκτετατέμενες ζημιές έπαθε αριθμός οχημάτων, πλαστικά κενά δοχεία (βαρέλια) καθώς επίσης και πλαστικά δοχεία (βαρέλια) με αποθηκευμένα υγρά καυσίμα που βρίσκονταν εντός της περίφραξης του εργοστασίου. 

Επιπρόσθετα προφυλάχθηκε το εργοστάσιο (αποθήκη) και έγινε προληπτική ψύξη σε κύλινδρα υγραερίου και σε μεταλλικά ντεπόζιτα υγρών καυσίμων που επηρέαστηκαν από την πυρκαγιά. 

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Εκτετεμένες ζημιές έπαθε αριθμός οχημάτων , πλαστικά κενά δοχεία ( βαρέλια ) καθώς επίσης και πλαστικά δοχεία ( βαρέλια ) με αποθηκευμένα υγρά καυσίμα που βρίσκονταν εντός της περίφραξης του εργοστασίου. Συνέχεια σε νέο tweet..

— Andreas Kettis (@akettis) August 23, 2020

Επιπρόσθετα προφυλάχθηκε το εργοστάσιο (αποθήκη) και έγινε προληπτική ψύξη σε κύλινδρα υγραερίου και σε μεταλλικά ντεπόζιτα υγρών καυσίμων που επηρέαστηκαν από την πυρκαγιά. Επισυνάπτονται φωτογραφίες από το επεισόδιο. pic.twitter.com/hr07siLv6Q

— Andreas Kettis (@akettis) August 23, 2020

Οι καπνοί ήταν ορατοί από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το SigmaLive

Keywords
Τυχαία Θέματα