Εκστρατεία ΠΕΟΜ: Συλλογή γραφικής ύλης για άπορους μαθητές

Εκστρατεία συλλογής γραφικής ύλης για άπορους μαθητές, πραγματοποιεί η ΠΕΟΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης:

Οι εξελίξεις στα ζητήματα της οικονομίας συνεχίζουν να είναι τραγικές. Χιλιάδες άνεργοι, μείωση επιδομάτων, αύξηση της φτώχειας. Η ΠΕΟΜ, πέραν του αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, δεν μπορούμε να μένουμε θεατές στα καθημερινά προβλήματα των συμμαθητών μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, του 28ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ που θα γίνει στις 7-8-9 Ιουλίου 2015

στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία και με αφορμή τα 60 χρόνια ζωής και δράσης που συμπληρώνει φέτος η ΠΕΟΜ, αποφασίσαμε την πραγματοποίηση και φέτος συλλογής γραφικής ύλης για άπορους συμμαθητές μας. Η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Πέρσι, με την εκστρατεία μας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, βοηθήσαμε εκατοντάδες συμμαθητές μας που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Ενημερώνουμε, ότι η ΠΕΟΜ βρίσκεται στον κατάλογο του «Επιτρόπου Εθελοντισμού» με τις οργανώσεις οι οποίες συλλέγουν σχολικά είδη. Μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας, θα μαζέψουμε σχολικά είδη και στη συνέχεια θα τα παραδώσουμε στα Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας, όπως και πέρσι, για να δοθούν στην αρχή της σχολικής χρονιάς σε μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτά, γνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, καλούμε όλους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας αυτή (πολίτες, εταιρίες, οργανισμούς κ.α.), έτσι ώστε όσο περισσότεροι συμμαθητές μας να τύχουν αυτής της στήριξης. Επίσης, καλούμε τους συμμαθητές μας της Γ' τάξης, όπως εάν δεν χρειάζονται πλέον τη γραφική ύλη που διαθέτουν, να τη διαθέσουν για τον σκοπό αυτό.

Συλλέγουμε:

Τετράδια (40φ, 60φ, 80φ)

Κασετίνες

Χάρακες

Τετράδια Φυσικής

Μολύβια διαφόρων ειδών

Υπολογιστικές μηχανές

Τετράδια Λογιστικής

Σβηστήρια

Σχολικές Τσάντες (καινούργιες ή μεταχειρισμένες)

Τετράδια Ιχνογραφίας

Πέννες μπλέ/μαύρες/κόκκινες

Γεωμετρικά όργανα

Φάϊλ / Φακέλους

Διορθωτικό υγρό

Χρωματιστά μολύβια και παστέλ όλων των ειδών

Η παράδοση της γραφικής ύλης μπορεί να γίνει στα κατά τόπους επαρχιακά μας γραφεία μέχρι το τέλος Αυγούστου, είτε στο χώρο της πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία από τις 7-9 Ιουλίου.

Κεντρικά Γραφεία ΠΕΟΜ: 22750210

Γραφεία ΠΕΟΜ Λευκωσίας-Κερύνειας: 22877776

Γραφεία ΠΕΟΜ Αμμοχώστου: 24657013 - 23743746

Γραφεία ΠΕΟΜ Λάρνακας: 24653012

Γραφεία ΠΕΟΜ Λεμεσού: 25363158

Γραφεία ΠΕΟΜ Πάφου: 26936714

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ας στηρίξουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα