Εκστρατεία « Συνδέσου ψηφιακά! Εύκολα και απλά»

Ραδιοφωνικό live link για τις ψηφιακές τεχνολογίες στο My Mall Λεμεσού!

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 με 13:00 η Εκστρατεία «Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά» έρχεται στο My Mall Λεμεσού για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική εκπομπή, αφιερωμένη στις ψηφιακές τεχνολογίες.

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με τον δημοφιλή

ραδιοφωνικό σταθμό Super Fm 104.8, διοργανώνουν ένα δίωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα που θα εκπέμψει ζωντανά από το γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού Χριστόδουλος Μαρτάς και Μαρίνα Φιλιππίδου θα ενημερώσουν τους ακροατές για την Εκστρατεία, αλλά και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Θα συνομιλήσουν επίσης με εκπροσώπους του Τμήματος Φορολογίας για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διαθέτουν με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, και του Κέντρου Παραγωγικότητας για τα υφιστάμενα προγράμματα απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και την Εκστρατεία «Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά», μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.ecyprus.gov.cy και στα τηλέφωνα 22875561 και 96108454.

Keywords
Τυχαία Θέματα