Έκκληση ΟΣΕΛ προς Αστυνομία για συλλήψεις για τα επεισόδια

Ο ΟΣΕΛ “καλεί την Αστυνομία να ενεργήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση και να προβεί άμεσα σε συλλήψεις όλων των υπόπτων για τα επεισόδια χθες το απόγευμα στα γραφεία του ΟΣΕΛ σε βάρος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ιορδάνη Ιορδάνους και δύο μελών του προσωπικού μας”.

“Χθες απευθύναμε δημόσια έκκληση προς την Αστυνομία να παράσχει προστασία στο προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕΛ. Την επαναλαμβάνουμε και σήμερα, έχοντας υπόψη το γεγονός ότι ο πρόεδρος

του ΔΣ Ιορδάνης Ιορδάνους εξακολουθεί να κρατείται για νοσηλεία μετά τα κτυπήματα που δέχθηκε και ένα μέλος του προσωπικού μας ενδέχεται να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση”, αναφέρει ο ΟΣΕΛ σε ανακοίνωσή.

Προσθέτει ότι “τα επεισόδια έγιναν χθες το απόγευμα κάτω από το φως της ημέρας στο χώρο των γραφείων του ΟΣΕΛ" και ισχυρίζεται ότι "είχαν πρωταγωνιστή τον Τάσο Μιχαηλίδη και συγγενικά του πρόσωπα”.

Επιρρίπτει, ακόμα, στον κ. Μιχαηλίδη προσπάθεια "να παραπλανήσει τα ΜΜΕ και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι πιστεύει ότι μπορεί να αυθαιρετεί γιατί δεν ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία”.

“Ως υπεύθυνη εταιρεία έχουμε μόνο εργαλείο μας τη δικαιοσύνη και τα θεμιτά νόμιμα μέσα. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί εναντίον του Τάσου Μιχαηλίδη η εφαρμογή διατάγματος μη παρεμπόδισης στην πρόσβαση στα λεωφορεία που είναι περιουσία του ΟΣΕΛ και εκκρεμεί αίτημα για έκδοση διατάγματος παρακοής δικαστηρίου εναντίον του και τώρα προστίθενται και τα χθεσινά γεγονότα που δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας διαφοράς για τα δικαστήρια, αλλά ζήτημα προστασίας πολιτών και της περιουσίας τους απέναντι σε τραμπούκους”, συνεχίζει ο ΟΣΕΛ.

Καταλήγει αναφέροντας ότι “είναι για μας αδιανόητο οι αυθαιρεσίες ενός ατόμου να κρατούν τόσο πολύ”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα