Έκκληση Κιλιτσντάρογλου στους εθελοντές να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες

"Θα ήθελα να απευθυνθώ στους φίλους μου που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της Κυριακής. Οι απειλές που διατυπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι πιέσεις στην αστυνομία μας και η πρόσβαση σε ταυτότητες μέσω κινητών τηλεφώνων είχαν μόνο έναν σκοπό. Να σας κρατήσουν μακριά από τις κάλπες.

Οι εθελοντές που θα είναι παρατηρητές σε αυτές τις κάλπες, οι αγωνιστές της αρετής, οι εργάτες της συνείδησης... Είναι οι άνθρωποι που όλοι θέλουμε να γίνουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργάτες της δημοκρατίας που θα λάβουν μέρος στις κάλπες. Ο κόσμος θα μιλάει για εσάς. Θα μιλάει για χρόνια. Δεν θα σας πω

εγώ τι να κάνετε. Είστε όλοι εκπαιδευμένοι από τις εκλογές της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας. Δεν θα τα παρατήσετε ποτέ, δεν θα φύγετε ποτέ από τη θέση σας. Η τελευταία μου λέξη απευθύνεται στους ανθρώπους που θα εργαστούν για λογαριασμό της κοινής γνώμης σε αυτές τις κάλπες. Μην ξεχνάτε ότι οι κυβερνήσεις είναι προσωρινές. Το κράτος είναι μόνιμο. Αυτό είναι το κυριότερο. Κρατήστε το αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Να είστε υπέρ του κράτους, της δικαιοσύνης και του νόμου, όχι υπέρ του κομματισμού. Άντε να δούμε, λίγο έμεινε".

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση Türkiye Raporu: Ο Κιλιτσντάρογλου πρόεδρος από τον πρώτο γύρο

Keywords
Τυχαία Θέματα