Εκδήλωση ΕΥ: Μετάβαση σε μια πιο ανταγωνιστική και πράσινη οικονομία

€400 εκατ. χορηγία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις μέσω του σχεδίου Ανάκαμψης - Διαδικτυακή εκδήλωση για ενημέρωση των επιχειρήσεων από ΕΥ Κύπρου - Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Ενεργειακή Μετάβαση

Σπουδαίες και μεγάλες ευκαιρίες χρηματοδότησης αναμένεται ότι θα προκύψουν σύντομα στην Κύπρο για διάφορες εταιρείες και επιχειρήσεις μέσα από τα σχέδια χορηγιών που προγραμματίζει η Κυβέρνηση με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το Σχέδιο ανέρχεται

συνολικά σε €1.2 δις και όπως ανακοινώθηκε τα €400 εκατ. θα δοθούν ως χορηγίες σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα μέσω 35 διαφορετικών σχεδίων που θα προκύψουν για διάφορους τομείς. Τονίζεται ότι τα ποσά αυτά θα δοθούν σε μορφή χορηγίες στον ιδιωτικό τομέα και όχι σε μορφή δανείου.

Από το €1.2 δις τα €447.6 θα διατεθούν για την ταχεία μετάβαση στην Πράσινη Οικονομία ενώ άλλα €90 περίπου θα διατεθούν για την  ψηφιακή αναβάθμιση και την ψηφιακή εποχή. Γίνεται αντιληπτό ότι σημαντικά ποσά θα διατεθούν για τον ιδιωτικό τομέα.

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης από ΕΥ Κύπρου

Με στόχο να προετοιμάσει τις επιχειρήσεις στην Κύπρο για αυτή την σημαντική ευκαιρία χρηματοδότησης, η ΕΥ Κύπρου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: ‘’Επανακαθoρίζοντας το μέλλον: Μετάβαση σε μια πιο ανταγωνιστική και πράσινη οικονομία’’

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου από τις 10:00  μέχρι τις 12:00

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Κάνε εγγραφή στο σεμινάριο ΕΔΩ

Ο στόχος της εκδήλωσης

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προκύπτουν από τα σχέδια χορηγιών που προγραμματίζει η Κυβέρνηση  σε δύο βασικούς πυλώνες προτεραιότητας. Τοv Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Ενεργειακή Μετάβαση.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους η έντιμη Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου, και  ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδήλωση ΕΥ, Μετάβαση,ekdilosi ev, metavasi