Εκδήλωση Αποφοίτων του προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση επανασύνδεσης και δικτύωσης που διοργάνωσε το Πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου για την κοινότητα των αποφοίτων του, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στο διαδραστικό και καινοτόμο Experience Center της PwC στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους των Διευθυντών του Προγράμματος ΜΒΑ, ο Καθηγητής

Ηρακλής Βλαδιμήρου και πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από το νεοεκλεγέντα Διευθύνοντα Σύμβουλο της PwC Κύπρου, κο Φίλιππο Σώσειλο, τη Διευθύντρια, Δρ. Μαρία Σολωμού και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή, κο Γιάννη Λαπατά, της ομάδας του Experience Center της PwC. Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως το μέλλον της ηγεσίας των επιχειρήσεων, η απόκτηση των απαραίτητων, νέων δεξιοτήτων των εργαζόμενων και η καλλιέργεια νέας κουλτούρας με έμφαση στους παράγοντες της διακυβέρνησης, αλλά και στους κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες που διαμορφώνουν το σημερινό περιβάλλον. Επιπλέον, οι παρουσιάσεις εστίασαν στις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επηρεάσει τις δουλειές των ανθρώπων και κατ’ επέκταση τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Κοινή διαπίστωση όλων μετά το πέρας της εκδήλωσης ήταν ότι τέτοιες συναντήσεις συνεισφέρουν στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων του Προγράμματος ΜΒΑ, που μόνο ευεργετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα και επίσημα προβλεπόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα intro.mba.ucy.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22893600.

Keywords
Τυχαία Θέματα