Εκδηλώσεις Μαΐου Public

· Θάνος Κονδύλης - Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα

Τα Public και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα Θάνο Κονδύλη, στο κατάστημα της Πάφου (Kings Avenue Mall) στις 6 Μαΐου και ώρα 12:00 και στο Κατάστημα της Λάρνακας στις 13 Μάϊου και η ώρα 12:00.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Περιγραφή Βιβλίου:

Κύπρος

1950. Ψηλά στο όρος Πενταδάκτυλος βρίσκεται ένα απομονωμένο ελληνοτουρκικό χωριό, ο Ουρανός. Εκεί μεγαλώνει η Γαλήνη, η οποία έχει πάθος με τη ζωγραφική και τα τριαντάφυλλα που καλλιεργεί στον κήπο της. Γι’ αυτό την αποκαλούν «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα».

Βρες το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/2j1j0iu

· Ο Δρ. Γιώργος Β. Γεωργίου παρουσιάζει τα βιβλία του – Public Λευκωσίας, Σάββατο 20/05 ώρα 12:00

Ο γνωστός Κύπριος γλωσσολόγος Δρ. Γιώργος Β. Γεωργίου, θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της ελληνικής γλώσσας αλλά και της κυπριακής διαλέκτου, εξηγώντας πώς μέσα από τα βιβλία του μπορεί κανείς να μάθει να ομιλεί σωστά ελληνικά. Στο βιβλίο του “1099 κυπριακές παροιμίες και φράσεις” μπορεί κανείς να δει σχόλια για την καταγωγή λέξεων, φράσεων και παροιμιών, ενώ το βιβλίο του “Σωστά ελληνικά - Πόσα ξέρεις” αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο για τη σωστή χρήση της ελληνικής.

Περιλαμβάνει: Κανόνες τονισμού - Ορθογραφίας - Σύνταξης, Παροιμίες - Φράσεις της Νεοελληνικής, Παροιμιώδεις Φράσεις της Αρχαίας, Ρητά και Συντομογραφίες της Λατινικής, Συνηθισμένα Λάθη, Τεχνικές Γραφής, οι 1000 Δυσκολότερες Λέξεις της Ελληνικής με την εξήγησή τους. Ένα αξιόπιστο εργαλείο για τις κυπριακές παροιμίες καθώς και την καταγωγή λέξεων και φράσεων. Προλογίζει ο Μιχάλης Πασιαρδής.

Βρείτε τα βιβλία του Δρ. Γιώργου Β. Γεωργίου εδώ: http://bit.ly/2qsUsRd και http://bit.ly/2p3ZUZr

Τα βιβλία θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σοφοκλέους, δημοσιογράφος – ηθοποιός

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Βασιλική Χατζηαδάμου (τραγούδι) - Μιχάλης Χατζημιχαήλ (τραγούδι) - Σάββας Στεφάνου (βιολί)

· Θάλεια Κουνούνη-Πολυβίου: Λαβ Θέραπι στα PUBLIC Λεμεσού, Σάββατο 20 Μαΐου στις 12:00

Τα Public και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Θάλεια Κουνούνη-Πολυβίου, για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Λαβ Θέραπι”. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες της και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

Περιγραφή του βιβλίου:

Αχ! Ζήτησαν από εμένα, τον αφηγητή του L.A.V Θέραπι, να πω δυο λογάκια για το στόρι, για να μπουν στο οπισθόφυλλο. Εγώ, λέει, που έζησα τους ήρωες από πρώτο χέρι! Ναι, καλά! Και με δυο λογάκια! Ήμαρτον, δηλαδή!

Υπάρχει ένας αφηγητής, η αφεντιά μου δηλαδή, που με την ξεχωριστή ευφυΐα του ?ταπεινά πάντα?, τα βάζει όλα σε μια σειρά και θα σας κάνει να περάσετε σούπερ! Το αναγνωστικό σας ταξίδι θα είναι, πέρα για πέρα, απολαυστικό! Enjoy!

· Έλα στα Public και παίξε με Puzzles!

Τα Public σε καλούν για ατέλειωτο παιχνίδι με παιχνίδια Puzzles! Τα αγαπημένα παιχνίδια που ακονίζουν τη φαντασία και τη λογική στον υπέρτατο βαθμό! Έλα να γνωρίσεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε Puzzles που υπάρχει και δημιούργησε το δικό σου αγαπημένο με ήρωες της Disney, κλασικούς ήρωες των παραμυθιών και άλλα πολλά!

Στις 21 Μαΐου από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στα Public Λεμεσού και Λευκωσίας και στις 28 Μαΐου από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στα Public Λάρνακας και Πάφου.

· Playmobil Fun Event

Έλα στο The Mall Of Cyprus από τις 26 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου και βρες την τεράστια Ρωμαϊκή Γαλέρα – το καράβι των πειρατών για πολλές μάχες και το πανέμορφο Pony Ranch: το μαγικό ράντζο με ζωάκια της Playmobil! Παίξε στους ειδικούς χώρους παιχνιδιού και ταξίδεψε στον κόσμο μιας άλλης εποχής με τα παιχνίδια της Playmobil! Για παιδιά άνω των 3 ετών! Καθημερινά 3 μ.μ μέχρι 7 μ.μ και 11 π.μ μέχρι 7 μ.μ τα Σαββατοκύριακα. Διαγωνισμοί και εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

· Σεμινάριο Φωτογραφίας:

Από τον εξοπλισμό στην λήψη: 1300km/4days Ταξίδι στα Ζαγοροχώρια και Μετέωρα

Προγραμματισμός, εξοπλισμός, εκτέλεση, αποτέλεσμα:

Προβολή φωτογραφιών και βίντεο από το ταξίδι που χάρισαν τα Public σε ένα νικητή σε φωτογραφικό διαγωνισμό που διεξάχθηκε στο Facebook page. Ποιοι χώροι επιλέχθηκαν και γιατί; Στο σεμινάριο θα γίνει μια περιγραφή στον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι και τα κριτήρια επιλογής του. Τι τεχνικές φωτογράφησης χρησιμοποιήθηκαν και γιατί;

Σε περιμένουμε στις 26 Μαΐου στις 18:00 στο Κατάστημα Public της Λευκωσίας σε ένα διαδραστικό σεμινάριο για να λύσεις όλες σου τις απορίες γύρω από τον κόσμο της φωτογραφίας από τον εξοπλισμό μέχρι και την λήψη!

· Ο Γιάννης Πολίτης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο που διατίθεται αποκλειστικά στα Public!

To Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 15.00, ο Γιάννης Πολίτης θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Συλλέκτης Στιγμών”, στο κατάστημα Public Λάρνακας.

Ο Γιάννης Πολίτης γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1993, από μητέρα Κύπρια και πατέρα Ελλαδίτη. Από μικρός χαρακτηριζόταν αφενός για τη ρεαλιστικότατά του κι αφετέρου για τα ονειροπόλα ταξίδια ψυχής που επιχειρούσε, μέσα σε κόσμους παραμυθένιους και μη.

Το 2014 ενεργοποίησε επίσημα τις προσωπικές του σελίδες στο Facebook και Instagram, όπου καθημερινά δημοσιεύει τα κείμενά του, τα οποία ταξιδεύουν σε χρόνο αστραπιαίο. Σε ηλικία μόλις 23 χρόνων πραγματοποιεί το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο "Συλλέκτης Στιγμών", το οποίο περιέχει επιλογές από αναρτήσεις του, όπως και μερικές καινούργιες που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη.

Βρες το βιβλίο “Συλλέκτης Στιγμών” στα Public, εδώ: http://bit.ly/2ooM9ow

· Public Stories: Απαγγελία Παραμυθιού &δραστηριότητες

Τα Public προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε αφήγηση αγαπημένων παραμυθιών θεατρικό παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες!

Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε ένα μαγικό παραμύθι στις 21/05 στα Public Λάρνακας από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στις 27/05 στα Public Λευκωσίας και Πάφου από τις 16:00 μέχρι 18:00 και στις 28/05 στα Public Λεμεσού από τις 16:00 μέχρι τις 18:00.

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα