Εκδηλώσεις Απριλίου Public

PUBLIC Family Challenge

Τα Public, σε συνεργασία με τη Hasbro, φέρνουν την οικογένειά σας πιο κοντά με τo Public Family Challenge! Γονείς και παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σαν μια ομάδα μαζί με άλλες οικογένειες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους έξω από τα καταστήματα Public!

Ελάτε λοιπόν με την οικογένειά σας να παίξετε τα αγαπημένα παιχνίδια

Taboo και Jenga της Hasbro, μαζί με άλλες οικογένειες και να διασκεδάσετε! Και που ξέρετε.. ίσως να είναι η δική σας οικογένεια που θα νικήσει τα επιτραπέζια παιχνίδια της Hasbro!

Το Public Family Challenge θα γίνει :

Την Κυριακή 9 Απριλίου, στα Public Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και την Τρίτη 11 Απριλίου στα Public Λευκωσίας από τις 15:00 μέχρι τις 20:00! Τo stage θα πλαισιώνουν εμψυχωτές για να σε βοηθήσουν να κερδίσεις!

● Μαγειρεύουμε μαζί με τον Χρήστο Χριστοδούλου στα Public!

O αγαπημένος Κύπριος μάγειρας θα βρίσκεται στα Public για να μας παρουσιάσει το νέο του βιβλίο μαγειρικής «Μαγειρεύοντας μαζί» αλλά και να μας ταξιδέψει σε πασχαλινές νοστιμιές και όχι μόνο!

Για να δεις τον Χρήστο Χριστοδούλου από κοντά, έλα στα Public στη Λευκωσία τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου στις 17:00, και στα Public στη Λεμεσό το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12:00.

● Δύο ολοζώντανες φιγούρες Playmobil στα Public!

Το διάσημο βασιλικό ζεύγος των Playmobil, καταφθάνει στα Public και μοιράζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους που θα βρίσκονται εκεί!

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά, να τους χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους, ζωντανεύοντας τις στιγμές από το αγαπημένο τους παιχνίδι καθώς και να συμμετέχουν σε κλήρωση για παιχνίδια Playmobil!

Το βασιλικό ζεύγος Playmobil θα βρίσκεται στα Public στη Λευκωσία το Σάββατο 22 Απριλίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στα Public στη Λάρνακα την Κυριακή 23 Απριλίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στα Public στη Λεμεσό το Σάββατο 29 Απριλίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και στα Public στην Πάφο την Κυριακή από τις 17:00 – 19:00. Μην τους χάσετε!

Βρες τα παιχνίδια Playmobil στα Public, εδώ: http://bit.ly/2nqHh10

● Ο Γιάννης Πολίτης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Συλλέκτης Στιγμών», που διατίθεται αποκλειστικά στα Public!

Ο Γιάννης Πολίτης, έγινε γνωστός κυρίως από τα Social Media και τα post που δημοσιεύει με «γνωμικά ζωής». Το νέο του βιβλίο, «Συλλέκτης Στιγμών», γνώρισε μεγάλη επιτυχία και διατίθεται αποκλειστικά στα Public.

Το Σάββατο 22 Απριλίου στις 16:00 στα Public Λεμεσού και το Σάββατο 29 Απριλίου στις 15:00 στα Public Λευκωσίας, ο Γιάννης Πολίτης θα παρουσιάσει το «Συλλέκτης Στιγμών», και θα μιλήσει με τους θαυμαστές του.


Περιγραφή Βιβλίου:

Νιώθω πως έχω μια ζωή πολυταξιδεμένη. Όχι εξερευνώντας τόπους και χώρες, αλλά στιγμές και καταστάσεις. Στιγμές άλλοτε όμορφες, άλλοτε άσχημες. Στιγμές που με ωριμάζουν, που με καθοδηγούν να ελπίζω. Έχοντας στο πλευρό μου εμένα και μόνο. Κουβαλώντας με μέσα σε μια τσάντα, γνωρίζοντας πρόσωπα και ιδέες. Ανθρώπους χαμένους, διψασμένους, ψάχνοντας το άγνωστο, με απώτερο σκοπό να βρουν ό,τι τους γεμίζει. Εγώ νομίζω πως το βρήκα. Συλλέκτης στιγμών. Αυτό είμαι.

Βρες το βιβλίο «Συλλέκτης Στιγμών» στα Public, εδώ: http://bit.ly/2ooM9ow

· Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στα Public!

Τα Public γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με τις παρουσιάσεις δύο ολοκαίνουριων Βιβλίων από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Στις 23 Απριλίου οι φίλοι του Nicosia Books Festival θα μοιράζουν αποφθέγματα και ενημερωτικό υλικό για την φιλαναγνωσία στα Public Λευκωσίας.

Στις 22 Απριλίου στα Public στη Λευκωσία και στις 23 Απριλίου στα Public στη Λεμεσό, η Σόφη Θεοδωρίδου θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Πορφυρό Ποτάμι».

Περιγραφή του βιβλίου:

Μάρτης του 1902. Σ’ έναν παραποτάμιο οικισμό της Καππαδοκίας, την ώρα που ο καϊκτσής Δημητρός βλέπει τα νερά του ποταμού να βάφονται κόκκινα, γεννιέται η κόρη του, η ασθενική Νιόβη. Οι συντοπίτες της θα τη χαρακτηρίσουν ισκιερή και θα της χαρίσουν ελευθερίες ανάρμοστες για ένα θηλυκό, πιστεύοντας ότι για λίγο μόνο είναι γραφτό να ζήσει ανάμεσά τους. Μα το κορίτσι τούς διαψεύδει. Ο καιρός κυλά, έρχονται οι Βαλκανικοί κι ο Μεγάλος Πόλεμος, και οι αρμονικές σχέσεις Ρωμιών και Τούρκων δοκιμάζονται. Η μεγάλη φτώχεια κατατρύχει τον οικισμό και περισσότερο την οικογένεια της Νιόβης. Ώσπου μια μέρα, κι ενώ η Αυτοκρατορία βογκά σαν τον δράκο κάτω απ’ το δόρυ του Αϊ-Γιώργη από την ελληνική κυριαρχία στη Σμύρνη, ένας επιφανής Τούρκος μαγεύεται απ’ τα μαβιά της μάτια και φλέγεται να την αποκτήσει.

Βρες το «Πορφυρό Ποτάμι» στα Public, εδώ: http://bit.ly/2oGqzLj

H Γιόλα Δαμιανού Παπαδοπούλου, θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Ηλέκτρα – Το βράδυ της Αφρικής» στις 29 Απριλίου στα Public στην Πάφο και στις 30 Απριλίου στα Public στη Λεμεσό.

Περιγραφή του βιβλίου:

Στην Αθήνα του 1969 η νεαρή Ηλέκτρα, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, είναι έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρά της, μα μια απρόσμενη συνάντηση με τον μετανάστη Ηλία Θωμόπουλο ανατρέπει τα σχέδιά της. Οι συναρπαστικές ιστορίες που της διηγείται για την Αφρική τη γεμίζουν δέος και θαυμασμό, και καταλήγει να τον παντρευτεί και να τον ακολουθήσει στη Μαύρη Ήπειρο. Μόνο που γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η Νιγηρία είναι μια επικίνδυνη χώρα. Η Ηλέκτρα ωθείται να συνθηκολογήσει με τη μοναξιά, τον φόβο της μαύρης μαγείας καθώς και της ένοπλης ληστείας. Ωστόσο, όλα αυτά δεν την εμποδίζουν να αγαπήσει με πάθος την Αφρική και να αφιερωθεί στα παιδιά της Αμερικανικής Ιεραποστολικής Σχολής, όπου διδάσκει, αλλά και σε όλα τα ορφανά που βρίσκουν απεριόριστη αγάπη στην αγκαλιά της.

Βρες το «Ηλέκτρα – Το βράδυ της Αφρικής» στα Public, εδώ: http://bit.ly/2nqDwbT

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα