Εκατέρωθεν πυρά διαγραφέντων και ηγεσίας του ΔΗΚΟ

Οι εκατέρωθεν κατηγορίες στο ζήτημα «ΔΗΚΟ» συνεχίζονται. Στη Δημοκρατική Παράταξη, πέρασαν στην αντεπίθεση επιστρέφοντας τα πυρά της κριτικής περί κόμματος φάντασμα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε χαρακτηρίσει τη ΔΗΠΑ ως κόμμα φάντασμα, της οποίας δεν είναι γνωστή ούτε η ηγεσία της, ούτε οι πολιτικές της θέσεις και διερωτήθηκε ποιες είναι οι πολιτικές θέσεις.

Ο Μαρίνος Κλεάνθους, απάντησε στις αναφορές Νικόλα Παπαδόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «ως πολιτικό του παρελθόντος» που στα επιχειρήματα απαντά με αφορισμούς και ειρωνείες.

Ένας εκ των υποστηριχτών της ίδρυσης

της Δημοκρατικής Παράταξης Τάκης Γαβριηλίδης, σε ανάρτηση του στο Facebook παραπέμπει στη νουβέλα «Το φάντασμα της όπερας» του Γκαστόν Λερού.

«Αφορμή του μυστηρίου η λίμνη κάτω από την Όπερα των Παρισίων. Στην αριστερή πλευρά της Όπερας ένας ελικοειδής διάδρομος για να ανεβαίνει στην Όπερα με το άλογο του ο Αυτοκράτορας. Ειδύλλιο, μυστήριο, τρόμος, τραγωδία. Και ένας πολυέλαιος να ταλαντούται. Γι' αυτό και επικράτησε η φράση, για κάποιον απελπισμένο: «Αυτός βλέπει φαντάσματα».

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το ΔΗΚΟ, λέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, βλέπει μπροστά προχωρώντας μέσα από τις διαδικασίες του, προσβλέποντας στην ισχυρή παρουσία μέσα στην κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα