Έκαψαν το όχημα του ανταποκριτή του ΔΙΑ στην Πάφο - VIDEO

Στις φλόγες τυλίχθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/3), το όχημα των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας PafosPress και ανταποκριτή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Μάριου Ιγνατίου.

Το όχημα είναι εγγεγραμμένο στη σύζυγο του δημοσιογράφου Μάριου Ιγνατίου, η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας.

Σε επικοινωνία μας με τον συνάδελφο, δήλωσε πως δεν έχει διαφορές με κανέναν, ενώ πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, η φωτιά οφείλεται

σε κακόβουλη ενέργεια, καθότι στη σκηνή εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης.

Σύμφωνα με δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το όχημα βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης όταν τυλίχθηκε στις φλόγες, υπέστη σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό, η οροφή του οχήματος, καθώς επίσης και η βαφή της οροφής και του τοίχου του χώρου στάθμευσης.

Ελαφριές ζημιές έπαθε και δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης διπλανής οικίας.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον ιδιοκτήτη με τη χρήση λαστιχένιου σωλήνα κήπου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης σημείωσε ότι από πλευράς της η Αστυνομία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα