Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού, του οποίου επικράτησε 3-1. Οδηγός ήταν ο Ροντρίγκες, που πέτυχε δύο γκολ (4', 73'). Άνοιξε το σκορ ο Βαλμπουενά (1'), μείωσε ο Μόρσεϊ στο 28'.

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League

Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Αγρινίου, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι ο πρωταγωνιστής, καθώς σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό, ώστε να δείξει την κυριαρχία του. Άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό ο Βαλμπουενά, ενώ στο 4' ο Ροντρίγκες έκανε το 2-0. Μείωσε ο Μόρσεϊ στο 28' για να κλειδώσει το τρίποντο ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, στο 73'.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στο 4-2-3-1, με τον Ροντρίγκες και τον Βαλμπουενά στα εξτρέμ και τον Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, συγκεκριμένα στα 55''. Έπειτα από σέντρα από τα δεξιά από τον Λαλά, ο Αραμπί πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Ανέστης. Ο Βαλμπουενά, που ακολουθούσε, πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στη δεύτερη τους επίσκεψη στην περιοχή του Παναιτωλικού. Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε. Ο Αραμπί σε δεύτερο χρόνο σούταρε στο δοκάρι, ενώ ο Ροντρίγκες πήρε τρίτο ριμπάουντ για να σκοράρει στο 4ο λεπτό. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έκανε ό,τι ακριβώς ζητούσε ο Μαρτίνς.

Μείωσε ο Μόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός είχε μεν τον έλεγχο, αλλά ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του. Μάλιστα, στο 28ο λεπτό μπόρε να μειώσει. Έπειτα από μία σέντρα από τα αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω. Ο Μόρσεϊ πήρε την μπάλα, ντρίμπλαρε όμορφα και από την δεξιά γωνία μείωσε σε 2-1. Οι ερυθρόλευκοι κρατούσαν την μπάλα και προσπάθησαν να ελέγξουν. Ο Λαλά αποχώρησε και στο 36' λόγω προβλήματος με τον Ανδρούτσο να τον αντικαθιστά.

Λίγο πριν απ' το τέλος του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βαλμπουενά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας άουτ την μπάλα στο 43ο λεπτό. Ο Αραμπί ακολουθούσε πίσω από τον Γάλλο και ήταν σε καλύτερη θέση.

Ο Ροντρίγκες κλείδωσε το τρίποντο

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός παρέμενε επιθετικός και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. Έτσι και στο 53' όταν ο Αντούνες μέσα από την περιοχή έκανε ένα σουτ, με τον Εμβιλά να διώχνει. Στο 60 λεπτό ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραμπί πήρε μία εξαιρετική κεφαλιά, ενώ ο Ανέστης έδιωξε επίσης δύσκολα.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε αλλαγές ψάχνοντας ταχύτητα. Ο Μασούρας και ο Τικίνιο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 66' ο Παναιτωλικός απάντησε με καλή ευκαιρία. Σέντρα από τα αριστερά, με τον Καρέλη να χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά, χωρίς να πιάνει το σουτ, όπως θα ήθελε.

Στο 73ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 3-1. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκλεψε την μπάλα από τον Βργκοτς, έπειτα από γύρισμα του Μάρτενσον. Βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και πλάσαρε στα δίχτυα των Αγρινιωτών.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα