Έκανε το "μπαμ" η Αναγέννηση στην Λεμεσό

Tο μπαμ στη Λεμεσό έκανε η Αναγέννηση Δερύνειας αφού κέρδισε μέσα στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» τον Απόλλωνα με 1-3 σετ και αυτόματα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ωστόσο, ο Απόλλων μπορεί να πάει στη Δερύνεια και να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι «γαλάζιες» που έπαιξαν χωρίς την Ανγκούλο χρειάζονται νίκη με 1-3 ή 0-3 για να οδηγήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά στο χρυσό σετ.

Σαν

πρωταθλήτρια η Ανόρθωση

Παίζοντας σαν πρωταθλήτριες οι παίκτριες της Ανόρθωσης κέρδισαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας την Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 σετ και έχει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Οι Λεμεσιανές για να προκριθούν οφείλουν να κερδίσουν στην έδρα τους 3-0 ή 3-1 και να ποντάρουν στο χρυσό σετ.

Άνετα η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα πέρασε η Τεχνοοικία ΑΕΚ από το Γυμνάσιο Λατσιών κερδίζοντας τον Εθνικό Λατσιών με 0-3 σετ και έβαλε πλώρη για τα ημιτελικά. Οι Λαρνακείς παρά τις αλλαγές έπαιξαν το βόλεϊ που γνωρίζουν κερδίζοντας μια ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες. Τυχόν πρόκριση του Εθνικού θα κριθεί πλέον στο χρυσό σετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα