Έκανε σελίδα για εξαφανισμένα σκυλιά & έχασε το δικό της (που υιοθέτησε Κύπρο)

Γυναίκα που δημιούργησε μια σελίδα για ζώα που χάθηκαν για να βοηθήσει στη διάσωση εκατοντάδων σκύλων, έχασε τώρα το αγαπημένο της κατοικίδιο. 

 Η Janice McNaughton έχασε τον Τσάρλι, έναν Γερμανό κοντότριχο πόιντερ, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου κατά μήκος του ποταμού Eden πίσω από τον Tesco στο Rosehill του Carlisle. 

 Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό άρθρο της Νews Standard, o Τσάρλι υιοθετήθηκε από την Κύπρο

πριν από μόλις οκτώ χρόνια. 

 «Ως αποτέλεσμα της υιοθέτησής του, δημιούργησα μια ομάδα και έκτοτε έχουμε διασώσει και επανατοποθετήσει σχεδόν 1.000 πόιντερ από την Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεντρώσαμε χιλιάδες λίρες για να βοηθήσουμε άλλα πόιντερ εκεί», είπε η Janice. 

 «Ο Τσάρλι ήταν η έμπνευση για όλα αυτά και τον θέλω απλώς να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου ανήκει. 

«Θα ήθελα επίσης να προσφέρω μια ανταμοιβή σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεται». 

Είπε ότι το κατοικίδιό της φορούσε μια ετικέτα με τα στοιχεία της και ότι έχει μικροτσίπ. 

«Φαίνεται να έχει εξαφανιστεί τελείως. 

«Έχουμε ανθρώπους έξω να ψάχνουν κάθε μέρα και ένα drone με θερμική απεικόνιση, που ελέγχει ολόκληρη την περιοχή και δεν τον είδαμε καθόλου. 


«Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στο πάρκινγκ του Tesco και αναρωτιέμαι αν είχε επιστρέψει εκεί και κάποιος τον βρήκε και τον πήγε στο σπίτι τους. Ήλεγξα με την Tesco για να μάθω αν έχουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όπου ήμουν σταθμευμένη, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν». 

 

Mπορείτε να βρείτε εδώ τη λίστα Lost Dog

Keywords
Τυχαία Θέματα