Έκανε πίσω η Ουτρέχτη, η Βίλεμ θα παίξει στην Ευρώπη

Η Ουτρέχτη έκανε πίσω στη νομική διαμάχη της με την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την κατάρτιση της τελικής βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος.

Η φετινή Erepisie δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ουτρέχτης, η οποία ενημέρωσε πως θα προσφύγει στα δικαστήρια, νιώθοντας αδικημένη για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η Ουτρέχτη ήταν 6η στη βαθμολογία της Erepisie στην 26η αγωνιστική,

όταν επιβλήθηκε lockdown στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας μαζί με τη Φέγενορντ.

Η διαφορά ωστόσο, ήταν πως είχε 41 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 5η Βίλεμ, αλλά είχε ένα ματς παιχνίδι λιγότερο και πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Βίλεμ (50-34, αντί 37-34).

Η Ουτρέχτη αποφάσισε τελικά να κάνει πίσω και να μη συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα κατά της απόφασης της ολλανδικής ομοσπονδίας, η UEFA αποδέχτηκε την τελική βαθμολογία και έτσι η Βίλεμ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συμμετάσχει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 17 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκανε, Ουτρέχτη, Βίλεμ, Ευρώπη,ekane, outrechti, vilem, evropi