Έκαναν την υπόσχεσή τους πραγματικότητα:Εθελοντές βάφτισαν τον μικρό Χρίστο

Πραγματικότητα έγινε η υπόσχεση που έδωσε η Σάλη Παναγιώτου, υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας στο διαδίκτυο, «Προσφέρω απλόχερα» στην οικογένεια του Ολύμπιου.

Η ομάδα στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή και κατάφερα μέσα από την κινητοποίησή της να δώσει –σε συνεργασία με άλλους φορείς-ξανά χαμόγελο στην οικογένεια του Ολύμπιου και στο νεογέννητο παιδάκι τους που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και ζούσαν για καιρό σε άθλιες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ζουν με 4 μηνών παιδί σε σπίτι-ερείπιο -

«Ντύνονται με καλοκαιρινά»

Η ενοικίαση και η ανακαίνιση διαμερίσματος ήταν μόνο η αρχή. Το περασμένο Σάββατο(19/06) η Σάλη Παναγιώτου και ο Γιώργος Βάλμας, κράτησαν την υπόσχεσή του και βάφτισαν στον ιερό Ναό Παναγίας Τητηότησσας στην Καλαβασό.

«Ήταν μια μέρα γεμάτη συγκίνηση», σχολίασε η κα. Σάλη Παναγιώτου(επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας), νονά του μικρού Χρίστου,  μιλώντας στο SigmaLive.
«Βοηθήσαμε την οικογένεια από την αρχή και συνδεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Δώσαμε υπόσχεση μαζί με τον εθελοντή της ομάδας μας, Γιώργο Βάλμα ότι θα βαφτίσουμε τον μικρό Χρίστο και έτσι έγινε. Η οργάνωση της βάφτισης είχε απ΄όλα», είπε.

Διαβάστε επίσης: Χαμογελά ξανά η οικογένεια του Ολύμπιου:«Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω» (vid)

Μετά το τέλος της λειτουργίας όσοι είμασταν εκεί δακρύσαμε από συγκίνησε, ανέφερε φανερά συγκινημένη η κα. Παναγιώτου.

Φωτογραφίες από την βάφτιση δημοσίευσε η σελίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυλακών-Ιδιωτικών Φυλάκων Ασφαλείας, γράφοντας μεταξύ άλλων, «η βάφτιση του μικρού Χρίστου ήταν ακόμη μια επιτυχία του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Τα δάκρυα χαράς από τα μάτια της Μελίνας και του Ολύμπιου( γονείς του μικρού Χρίστου) τα δάκρυα χαράς από τα μάτια της νονάς Σάλλης και του νονού Γιώργου Βάλμα ήταν ότι καλύτερο ότι ο εθελοντισμός είναι εδώ για να κάνει θαύματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκαναν, Εθελοντές, Χρίστο,ekanan, ethelontes, christo