Εισήγαγε στην Κύπρο κοκαΐνη μέσα στο στομάχι του

Σε άσχημη κατάσταση και με έντονους σπασμούς στο στομάχι βρέθηκε χτες στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Γλαύκος Κληρίδης Λάρνακας, 39χρονος Πολωνός.

Στους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια, ο 39χρονος ανέφερε ότι την 1η Αυγούστου είχε μεταφέρει στην Κύπρο μέσα στο στομάχι του αριθμό σκευασμάτων, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, τα οποία παρέδωσε σε άλλα πρόσωπα. Εξέφρασε μάλιστα φόβους ότι μερικά των σκευασμάτων αυτών παρέμεναν ακόμα στο στομάχι του.

Μεταφέρθηκε από

άνδρες της ΥΚΑΝ στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου έτυχε ιατρικής εξέτασης χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι όντως ο Πολωνός έφθασε στην Κύπρο την 1η Αυγούστου από τη Βαρσοβία και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Ανακρινόμενος στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχτηκε ότι είχε μεταφέρει στην Κύπρο 300 γραμμάρια κοκαΐνης όπως και έγινε και σε προηγούμενη επίσκεψή του στην Κύπρο στις 16 περασμένου Ιουλίου μεταφέροντας στο στομάχι του κοκαΐνη συνολικού βάρους ενός κιλού.

Την ποσότητα αυτή παρέδωσε σε διάφορα πρόσωπα στη Λευκωσία, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα.

Ο 39χρονος Πολωνός συνελήφθη και αργότερα σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να ζητηθεί διάταγμα κράτησής του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα