Εισαγγελική παρέμβαση για έρευνα αναρτήσεων για τσαρλατάνους γιατρούς

Οδηγίες για περαιτέρω έρευνα σε αναρτήσεις στο Facebook οι οποίες έχουν να κάνουν με τον θάνατο 47χρονου από τη Σωτήρα έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας. Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία για έρευνα αναρτήσεων οι οποίες «διασυνδέουν» τον θάνατο 47χρονου με «τσαρλατάνους γιατρούς».

Ο 47χρονος σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο επίμαχης ανάρτησης έλαβε συγκεκριμένη θεραπεία από γιατρό προτού πάει στο Νοσοκομείο.

Διαβάστε εδώ: Κύπρος: «Δίνουν τηλεφωνικά

συνταγές για COVID19 σε άτομα που δεν είδαν ποτέ»

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive η Αστυνομία έχει ήδη ανοίξει κύκλο καταθέσεων γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά με τις δημόσιες καταγγελίες μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για τις συνθήκες γύρω από το θάνατο του 46χρονου από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι από χθες μετά που είχε εντοπιστεί σχετική δημοσίευση από συγκεκριμένο πρόσωπο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, όπου είχαν δοθεί οδηγίες στη βάση της συγκεκριμένης ανάρτησης να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης για το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

Όπως είπε, η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης

Λάρνακα: Πέθανε άλλος 46χρονος από κορωνοϊό – «Απίστευτο, χάσαμε τον Πανίκο»
 
Keywords
Τυχαία Θέματα