Είναι τόσο κακός οδηγός που έγινε... δάσκαλος οδήγησης!

Πρώην γνωστός ηθοποιός τηλεοπτικής σειράς της αυστραλιανής τηλεόρασης, ο Ben Oxenbould διαθέτει ένα όχι σπάνιο χαρακτηριστικό: είναι πολύ κακός οδηγός, πίνει πολύ όταν οδηγεί και επανειλημμένα έχει βρεθεί στο δικαστήριο, πληρώνοντας μεγάλα πρόστιμα.

Το ενδιαφέρον είναι πως συμμετέχει σε μια οργανωμένη διαφημιστική εκστρατεία της χώρας του για την οδική ασφάλεια! Η καριέρα του Oxenbould έχει διαμορφωθεί κυρίως γύρω από το δανεισμό της φωνής του σε διάφορες παραγωγές. Ενώ ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Δημοσίων Έργων ζητάει εξηγήσεις, αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με την (ατυχή, ομολογουμένως)

επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού.

Ο 44χρονος ηθοποιός, του οποίου η άδεια οδήγησης έχει ανασταλεί δώδεκα φορές από το 1991, έχει συλληφθεί να οδηγεί με μη έγκυρο δίπλωμα, να μην καταβάλλει τα οφειλόμενα πρόστιμα στην Τροχαία και να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς επίσημα συνοδευτικά έγγραφα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες, δεν είχαν εντοπίσει εξαρχής το απίστευτο... βιογραφικό του ως οδηγού, που περιλαμβάνει ένα επτασέλιδο ιστορικό τροχαίων ατυχημάτων!

Οι απόψεις επί του θέματος διίστανται: κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ανήθικο και αδιανόητο να δανείζει τη φωνή του σε διαφημιστικό οδικής ασφάλειας κάποιος που είναι πιστοποιημένα κάκιστος οδηγός, ενώ κάποιοι άλλοι, περισσότερο πρακτικοί, εμμένουν στην αποτελεσματικότητα της αναγνωρίσιμης φωνής του.

Πηγή: news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα