«Είναι μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι με τη Σπάρτα»

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τη Σπάρτα Πράγας στη Τσεχία, στο πλαίσιο του 11ου ομίλου του Europa League. Ο έμπειρος επιθετικός Αποστόλης Γιάννου ανέφερε «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε, έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Θα είναι

τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, αλλά και για όλους μας. Εμείς θα παίξουμε ένα παιχνίδι στα κόκκινα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και ό,τι βγει»


«Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, να τους κρατήσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά από την εστία μας, για να μην σκοράρουν. Και βέβαια, να δημιουργήσουμε τις δικές μας φάσεις για να καταφέρουμε να βάλουμε γκολ» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ξεχωριστό να σκοράρεις σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα τόσο κρίσιμο. Μακάρι να το κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου, να βοηθήσω τον Αστέρα να κερδίσει».

Όσο για το πώς βιώνει την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων; «Είναι πολύ ξεχωριστή. Κάθε ποδοσφαιριστής τέτοια ματς ονειρεύεται να παίξει. Είναι μια διαδικασία για τον καθένα μας, να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Να διεκδικήσουμε επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Αστέρας δείχνει πως μπορεί να το κάνει. Και πέρυσι, αλλά και φέτος έχουμε καλή παρουσία. Θα πάμε και στην Τσεχία για το καλύτερο δυνατό».

Για την παραγωγικότητά του και στο φετινό πρωτάθλημα, τέλος, επισήμανε ότι «με βοηθάει όλη η ομάδα. Στόχος μου αρχικά είναι να ξεπεράσω τα περσινά γκολ με τον Πανιώνιο, τα δέκα. Αλλά το θέμα είναι να έχω ισορροπία και διάρκεια στην απόδοσή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα