Είναι… 107% μέσα στους στόχους της

Έχοντας στρογγυλοκαθίσει στο 3ο σκαλοπάτι του πίνακα, η «Κυρία» είναι απόλυτα μέσα στους στόχους της. Ήθελε να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις, το πέτυχε. Ήθελε να έχει ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο, το έκανε. Ήθελε να είναι στο τρένο της Ευρώπης. Είναι και μάλιστα σε καλό βαγόνι. Θέλησε να ενισχυθεί σωστά τον Ιανουάριο. Με βάση τις προσθήκες (το βιογραφικό και τις ενδείξεις, το κατάφερε. Θέλησε να «τσιμεντώσει» την εμπιστοσύνη του κόσμου της, η επιχείρηση στέφτηκε με επιτυχία. Όλα στον υπερθετικό βαθμό, πάνω ίσως και από το προσδοκώμενο. Όσα στόχευσε η Ανόρθωση, τα πέτυχε, όχι στο 100%

αλλά στο 107. «Άλλα τόσα» -και επιτρέψτε μας την αριθμητική υπερβολή- είναι και τα κίνητρα του διπλού στη Πάφο.

Μένει στην 3η θέση, δεδομένο ότι κλείνει την ψαλίδα από τον Απόλλωνα ή το ΑΠΟΕΛ, ίσως και από τους δύο, κρατά ή και να ανοίγει τη διαφορά από την 5η και 6η θέση, την ΑΕΛ και την Ομόνοια, τις οποίες θα βρει μπροστά της μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Βγάζει με επιτυχία άλλο ένα «βατό» παιχνίδι, διατηρεί την ψυχολογία, υποδέχεται ιδανικά και σε κλίμα ευφορίας τα νέα της αποκτήματα.

Είναι και τα γενέθλια, όπου γιορτάζεις. Γιορτή στο ποδόσφαιρο ίσον νίκη και η «Κυρία», στην έξοδό της στην Πάφο, θέλει να κάνει διήμερο εορταστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα