«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα αποδειχθούμε αθώοι»

Για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Τύπο αφότου έγιναν γνωστές οι κατηγορίες που βαραίνουν τον σύλλογο, τέθηκε ο προπονητής της Μάντεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του στους ανθρώπους της ομάδας.

Αποκάλυψη ESPN: «Ο Αντσελότι θα είναι ο νέος προπονητής της...»!

Η έρευνα της Premier League για τυχόν παραβάσεις του FFP από την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε και η ομάδα του

Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018.

Ο προπονητής των «Σίτιζενς» τέθηκε σήμερα (10/02) για πρώτη φορά από την γνωστοποίηση των κατηγοριών ενώπιον των δημοσιογράφων.Ο πολύπειρος κόουτς ρωτήθηκε αν, έχοντας δεσμευτεί να φύγει από τη Σίτι, εάν η ιεραρχία του είπε ψέματα, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στον σύλλογο.

Στην συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του και του συλλόγου στα θύματα των φονικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία και εν συνεχεία μπήκε κατευθείαν στο θέμα. «Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι έχουμε ήδη καταδικαστεί», τόνισε, αναφερόμενος στις κατηγορίες για την Πρέμιερ Λιγκ. «Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αυτό που συνέβη τη Δευτέρα είναι το ίδιο με αυτό που συνέβη με την UEFA… είχαμε ήδη κατηγορίες και τώρα μόλις "χρεωθήκαμε". Ο σύλλογος απέδειξε ότι ήμασταν εντελώς αθώοι [με την UEFA]».

Guardiola: “I'm fully convinced that we will be innocent — and then what will happen next? Will we stop now? Since Abu Dhabi took over the club, it's been like that”

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είμαι,eimai