Είδος προς εξαφάνιση τα φοιτητικά διαμερίσματα

Εξαντλούνται ως φαίνεται τα φοιτητικά διαμερίσματα στην Λευκωσία και τη Λεμεσό, λίγο πριν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς,

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», γονείς και φοιτητές βρίσκονται στη διαδικασία ανεύρεσης στέγης, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές από το εξωτερικό και κυρίως από την Ελλάδα αυξήθηκε η ζήτηση διαμερισμάτων ενώ η προσφορά είναι πιο περιορισμένη.

Ως εκ

τούτου, σε διάφορες κτηματομεσιτικές ιστοσελίδες σε περιοχές που γειτνιάζουν με πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως η Έγκωμη, τα διαμερίσματα, πέραν από ακριβά είναι και δυσεύρετα.

Ελαφρώς πιο κάτω στις τιμές κυμαίνονται τα διαμερίσματα στη Μακεδονίτισσα κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ ακολουθεί η Αγλαντζιά. Στις περιοχές αυτές, ένα καινούριο μονάρι διαμέρισμα μπορεί να έχει ενοίκιο που να φθάνει τα €500. Στα δυάρια τα ενοίκια μπορεί να φθάσουν έως €800 και στα τριάρια υπάρχουν περιπτώσεις έως και €1.000.

Στα παλαιότερα διαμερίσματα το ενοίκιο για μονάρι φθάνει και ως τα 400, για δυάρι έως και €550 και για τριάρι τα €700. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών διαδραματίζει η ηλικία του ακινήτου αλλά η επίπλωση και ο εξοπλισμός που διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα