Είδε την παροικία του Λονδίνου ο ΥΠΕΣ-Μίλησε για Κυπριακό και μεταναστευτικό

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής του διεθνούς επιχειρηματικού συνεδρίου στο Λονδίνο. Παράλληλα, συναντήθηκε και με την κυπριακή παροικία.

Διαβάστε ακόμη: ΥΠΕΣ στο Λονδίνο: Η Κύπρος προσπαθεί να κάνει την κρίση ευκαιρία

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στο Λονδίνο, Ισαάκ Καρυπίδης, ο κ. Νουρής τόνισε τη σημαντικότητα της γεωστρατηγικής θέσης της Κύπρου,

επισημαίνοντας ότι συνδέει την Ευρωπαϊκή Ένωση με αγορές υψηλής ανάπτυξης με αυτές τις Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής, της Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας.

Προσέθεσε ότι ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα που έχουν όσοι επιχειρηματίες επενδύουν στην Κύπρο, ενώ επεσήμανε την οικοδομική ανάπτυξη η οποία θα φτάσει το 5.4% του ακαθάριστου προϊόντος της Κύπρου.

Το συνέδριο διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας-Κύπρου, στο οποίος συμμετείχαν επιχειρηματίας από πολλούς τομείς της οικονομίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Ύπατος Αρμοστής, Ανδρέας Κακουρής. Επιπλέον, ο Υπουργός Εσωτερικών μίλησε και στην παροικία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το μεταναστευτικό και για την στεγαστική πολιτική.

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα