Είδε και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Αβέρωφ (pics)

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Κυριακής 24/6 με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κκ Θεόφιλο Γ´, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Επίσκεψη στο Ισραήλ χωρίς προσκύνημα στους Αγίους Τόπους και συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, δεν μπορεί να θεωρείται ως μια ολοκληρωμένη επίσκεψη. Είχαμε την ευκαιρία ακόμα μία φορά να συναντηθούμε με τον Μακαριώτατο, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Επιβεβαιώσαμε στη συζήτησή μας τις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ

Ισραήλ, Ελλάδος και Κύπρου. Αλλά και τον σεβασμό που δείχνει το κράτος του Ισραήλ προς την Ελληνορθόδοξη πίστη μας, αλλά και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Είναι ο φάρος της χριστιανοσύνης, που εκπροσωπεί η ελληνορθόδοξη πίστη και θρησκεία, εδώ στους Αγίους Τόπους, εδώ στα Ιεροσόλυμα».

Επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ χωρίς προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο κι ευλογία από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, επίσκεψη δε λογιέται.

Για μας τους Ελληνοκύπριους, τα Ιεροσόλυμα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.#Cyprus2030 #Cyprus #Israel #Jerusalem pic.twitter.com/joHiJk5bbB

— Averof Neofytou (@AverofCY) June 24, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα