Είδε... άσπρη μέρα η Δόξα

Επικράτησε της ΑΕΖ, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

ΔΟΞΑ 1
(14΄ Ρούντι)
ΑΕΖ 0

Έπειτα από μια περίοδο δύο και πλέον μηνών ξηρασίας, η Δόξα Κατωκοπιάς επέστρεψε στις επιτυχίες. Στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της ομάδας επικράτησε της ΑΕΖ με 1-0 και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Η νίκη της προσφυγικής ομάδας κρίνεται δίκαιη, αφού ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της. Έτσι, η Δόξα ανέβηκε στη 12η θέση με εννέα βαθμούς και η ΑΕΖ υποχώρησε στη 13η, έχοντας οχτώ.

Πιο δυνατά η

Δόξα
Με επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο παιγνίδι η Δόξα. Από νωρίς επέβαλε τον ρυθμό της και πίεσε με στόχο το γρήγορο γκολ. Η πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε προέκυψε στο 13ο λεπτό και ήταν ανεπανάληπτη. Ο Μπεμπέτο σε μοναδικό τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Χρυσοστόμου, χάνοντας μοναδική φάση. Όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό η προσφυγική ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ρούντι δοκίμασε το πόδι του με σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

Στη συνέχεια η ΑΕΖ προσπάθησε να δείξει σημάδια αντίδρασης. Αφού πέρασαν κάποια λεπτά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 31ο λεπτό έχασαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία. Ήταν μια φάση όπου ο Πάγκαλος έκανε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Στο φινάλε του ημιχρόνου η Δόξα άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Ρούντι εκτέλεσε φάουλ και ανάγκασε τον Χρυσοστόμου σε δύσκολη επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν κυρίαρχη και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Η ομάδα του Κορμπεράν διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιγνίδι και είχε δοκάρι στο 54΄ με τον Εντμάρ. Στο 70΄ είχε κλασική ευκαιρία με τον Μπεμπέντο, ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Παρ' όλο που η προσφυγική ομάδα δεν σκόραρε το πολυπόθητο δεύτερο γκολ, δεν επέτρεψε στην ΑΕΖ να γίνει σε κανένα σημείο του αγώνα απειλητική.

Κίτρινες: Σάσι (6η), Τσιμοντζί

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρούντι, Ρεδόνδο (22΄ Δημητρίου), Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά (78' Κάστρο), Ενιφούλ, Πόλο, Πουτζιουρης, Μπεμπέτο.

ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Τζιμοτζί, Σάσι, Αουρέλιο, Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Ντι Φράνγκο( 65’ Σεμέδο), Μαμμίδης (74’ Βιγιαφάνε), Φελισιέν, Αντρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα