«Είχαμε και νεκρό στην πόλη της ανάπτυξης»-Κραυγή απόγνωσης στο SigmaLive

Κραυγή απόγνωσης στο SigmaLive, από τον εκπρόσωπο του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρη Γεωργίου. 

Ανέφερε ότι οι άστεγοι στη Λεμεσό ολοένα και αυξάνονται, με τους ίδιους να αδυνατούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες όλων. 

Προηγουμένως σε ανάρτησή του είχε αναφέρει, «"ΚΡΆΤΟΣ" ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!  Δυστυχώς το "κράτος" και η τοπικη αρχη έδειξαν για ακόμα μιαν φορά την μίζερη και μαύρη ψυχή τους, αφηνοντας στο δρόμο ενα άνθρωπο 66 χρόνων.

Ενα άνθρωπο που τον παιζουν σαν το μπαλακι του τένις εδω και μιαμιση βδομαδα .  Απο χτες το πρωί προσπαθησαμε να επικοινωνησουμε με το Υπουργείο. Οταν επιτελους τους βρηκαμε στην Ελλάδα να κανουν διακοπες, μας είπαν οτι θα ενημερώσουν τις τοπικές αρχές οι οποίες ειναι κλειστες λογω διακοπων και θα μας πάρουν πίσω! Ακομη περιμενουμε! Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη Μητροπολη! Μαντεψτε: κλειστή λογω διακοπων! Βεβαια! Δεν είναι κλειστή ομως οταν παιρνουν τηλεφωνο την κορη της πρόσφατα αποθανουσας απορης συμπατριωτισας μας και της ζητανε αμεσα να πληρωσει την κηδεια της μανας της!  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΡΙΟΙ! 

Οσο επιδεικτικά και αν μας.αγνοειτε και δεν απαντατε στα τηλεφωνηματα μας εμεις θα ειμαστε εκει.  Μην ανησυχείτε άρχοντες! Ο Άνθρωπος μπήκε σε ξενοδοχειο χθες το βράδυ χωρίς τη βοήθεια σας αλλά χαρη σε ανθρώπους του κινήματος. Εσείς συνεχίστε τις διακοπές σας.  Εμείς θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και για αυτό συνεχίζουμε την διανομή τροφιμων. Το χρήμα στο λαιμό σας. Σημερα είχαμε και νεκρό στην πόλη της ανάπτυξης». 

Όσον αφορά τον 66χρονο, ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι με παρέμβαση του κινήματος παρέμεινε για ένα χρονικό διάστημα σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, με τη βοήθεια του Δημάρχου Γερμασόγειας, ωστόσο χθες βρέθηκε και πάλι στο δρόμο. 

Αυτή τη στιγμή είπε, σε ξενοδοχείο φιλοξενούνται 43 άστεγοι, ανάμεσα τους και ανήλικα παιδιά. 

Δίνουμε καθημερινά πόλεμο, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τόνισε ότι ο θάνατος άστεγου σήμερα στη Λεμεσό, είναι ο τρίτος, ενώ σημείωσε «θα έχουμε και άλλους θανάτους». 

Keywords
Τυχαία Θέματα