Έγκυος η πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ: «Θα μεγαλώσω μόνη το παιδί μου»

H πρώην σύντροφος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και μοντέλο, Μπρέντα Πατέα, ανακοίνωσε πως είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της με το παιδί του Γερμανού τενίστα, αλλά δεν θέλει να μοιραστεί την κηδεμονία του μαζί του.

«Είμαι 20 εβδομάδων έγκυος και περιμένω το παιδί του Άλεξ», είπε στο περιοδικό Gala, όπως μεταφέρθηκε και από τη γερμανική Bild. Το νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία, με καταγωγή από τη Ρουμανία, είπε πως δεν έχει επαφές πλέον με τον Ζβέρεφ και δεν σκοπεύει να μοιραστεί την κηδεμονία

του παιδιού τους!

«Αυτό είναι εκτός τραπεζιού! Το παιδί δεν ήταν κάτι που είχαμε προγραμματίσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσει σε ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον. Είμαι στην προνομιούχα θέση να μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί».

Το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο μετά από έναν χρόνο: «Ήμασταν σε κρίση, πριν χωρίσουμε, γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα για τις ζωές μας. Όποιος ζει μαζί με έναν αθλητή, θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις».

Στα γερμανικά ΜΜΕ η συνέντευξη της Πατέα έχει προκαλέσει σάλο, ενώ προφανώς κάνει και το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Δεν υπάρχει ακόμα πάντως κάποια τοποθέτηση από τον Ζβέρεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα