Εγκρίθηκε η αναβάθμιση προσβασιμότητας σε παραλίες

Η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου αναφέρει ότι η πρόταση `ΕΡΜΗΣ ΙΙ` που αφορά την αναβάθμιση της προσβασιμότητας σε παραλίες και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Παραλιμνίου και στο Δήμο Σύρου εγκρίθηκε για χρηματοδότηση μέσα από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.

Οπως σημειώνει, η πρόταση ΕΡΜΗΣ ΙΙ έλαβε την πιο ψηλή βαθμολογία στην κατηγορία που υποβλήθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από εκατό προτάσεις

από Κύπρο και Ελλάδα.

Μέσα από το έργο θα δημιουργηθούν υποδομές για προσβασιμότητα σε παραλίες, δημιουργία υπαίθριων χώρων εκγύμνασης με προσβάσιμο εξοπλισμό, δημιουργία προσβάσιμων χώρων υγιεινής και καταγραφή προσβάσιμων υποδομών με στόχο την ενημέρωση κατοίκων και τουριστών.

"Συνεχίζουμε το έργο ΕΡΜΗΣ Ι με το οποίο είχαν γίνει τα πρώτα βήματα σε αυτό τον τομέα. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος, την ΚΤΓ, το Δήμο Παραλιμνίου και το Δήμο Σύρου. Στόχος μας η προσφορά περισσότερων προσβάσιμων επιλογών στον τομέα του τουρισμού και της ψυχαγωγίας" καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα