Έγιναν πλέον επιλεκτικοί

Γίνονται παράπονα μέσα , μέσα απο τους εκπροσώπους επικοινωνίας ή τους παράγοντες των μεγάλων ομάδων για την προσέλευση του κόσμου τους. Είναι φανερό πλέον ότι δεν είναι η αναμενόμενη.

Οι φίλαθλοι πλέον έχουν γίνει επιλεκτικοί , ακόμη και αυτοί που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας! Επιλέγουν τα μεγάλα ντέρμπι και φυσικά τους ευρωπαίκους αγώνες. Απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, προτιμούν τους καναπέδες των σπιτιών τους και τις καφετέριες. Πιθανό το κόστος των εισιτηρίων ή και άλλοι λόγοι να τους απομακρύνουν απο τα γήπεδα.

Ο Απόλλωνας απόψε απέναντι στον Εθνικό είχε 1955, ούτε δυο

χιλιάδες εισιτήρια!. Ο ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό είχε 4-5 χιλιάδες . Ενώ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έχουν εξαντλήσει τα 4.5 χιλιάδες εισιτηρια στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ενώ με την Ρεάλ δεν έπεφτε καρφίτσα ! Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι ο κόσμος πλέον θέλει κίνητρα και προκλήσεις. Όσο θα φτάνουμε στο τέλος του μαραθωνίου, στην μάχη για τον τίτλο, θα αυξηθεί η προσέλευση αυτό είναι δεδομενο.

Άλλαξαν πλέον οι καιροί, που το γήπεδο ήταν μια διέξοδος απο την καθημερινότητα για τον κόσμο. Τώρα μπορεί να το συνδυάσουν βλεποντας την ομάδα τους απο την τηλεόραση με λιγότερο κόστος και κάνοντας ότιδήποτε άλλο. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες χιλιάδες πιστών οπαδών που ακολουθούν παντού την ομάδα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα