Έγιναν 162 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο

Συνολικά 162 παραβάσεις τροχαίας καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων, που έγιναν το τελευταίο τριήμερο στο οδικό δίκτυο της Πάφου από περίπολα της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, από τις 6 το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου μέχρι τις 06:00 της 13ης Δεκεμβρίου έγιναν τροχαίες περιπολίες, ανακοπές οχημάτων και έλεγχοι αυτοκινήτων στο πλαίσιο της πρόληψης οδικών συγκρούσεων, αλλά και των εγκλημάτων κατά περιουσίας, όπως είναι κλοπές διαρρήξεις. Από τους ελέγχους αυτούς, προέκυψαν, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, 162 καταγγελίες. Οι δύο αφορούν οδήγηση υπό

την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οι 7 καταγγελίες οδήγηση υπό την οδήγηση αλκοόλης και οι 5 καταγγελίες χωρίς ζώνη ασφαλείας η μία καταγγελία για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς κράνος.

Ακόμη,έγιναν 55 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 3 καταγγελίες για οδήγηση με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, μια καταγγελία για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 6 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, 2 καταγγελίες για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και 80 καταγγελίες για μικρότερα αδικήματα.

Επίσης κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου έγιναν 9 τροχαίες οδικές συγκρούσεις. Η μία αφορά τον σοβαρό τραυματισμό ενός προσώπου, οι 8 μόνο με υλικές ζημιές.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα