Έφυγε κι από τρίτη ομάδα στην ίδια σεζόν!

Ο Κριστιάν Ροντρίγκες δεν στέριωσε ούτε στην Γκρέμιο, λύνοντας το συμβόλαιό του με την τρίτη ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε, την τρέχουσα σεζόν.

Δε λέει να στεριώσει πουθενά. Ο Κριστιάν "Σεμπόλα" Ροντρίγκες, που το χειμώνα βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Πάρμα, έβαλε τέλος και στην περιπέτειά του στην Γκρέμιο, του Φελίπε Σκολάρι.

Ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και καθώς δεν έβρισκε χώρο στη

βασική ενδεκάδα των "κολτσονέρος", δόθηκε δανεικός στην Πάρμα κατά την προηγούμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η οικονομική κρίση που έπληξε τον ιταλικό σύλλογο τον ανάγκασε να αποχωρήσει, και καθώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε τρίτη ευρωπαϊκή ομάδα, στην ίδια σεζόν, προτίμησε την Γκρέμιο πριν δύο μήνες προκειμένου να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ωστόσο, οι συνεχείς τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον 29χρονο Ουρουγουανό μέσο να μακροημερεύσει κι όπως αποκάλυψε κι ο προπονητής του, Φελίπε Σκολάρι, από την Παρασκευή αποτελεί παρελθόν, λίγες ώρες πριν την έναρξη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Τώρα, το "κρεμμύδι", όπως είναι το παρατσούκλι του, θα προπονείται στο Μοντεβιδέο, ενόψει και Κόπα Αμέρικα. Αν και μετά απ' αυτή τη διοργάνωση καμία ομάδα δεν ενδιαφερθεί, θα αναγκαστεί να γυρίσει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα