Έφυγε από τη ζωή ο οδοντίατρος, Κώστας Ιωάννου σε ηλικία 64 ετών (pic)

Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών ο οδοντίατρος Κώστας Ιωάννου, αναφέρει το Adamantio Dental Center.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανάρτηση στο Facebook, «με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 20/6 έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας φίλος και συνάδελφος Κώστας Ιωάννου.

Για δεκαετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον οδοντιατρικό κόσμο, πάντα με σεβασμό, ηθική, γενναιοδωρία και το χαμόγελο που

πάντα τον χαρακτήριζε.

Αποχαιρετάμε ένα άνθρωπο που τον χαρακτήριζε η ζωντάνια και η αγάπη του για τη ζωή, ο οποίος μέχρι και την τελευταία του στιγμή και παρά τις δυσκολίες της ασθένειας του συνέχιζε να απασχολείται γόνιμα και δημιουργικά, δίνοντας μας το καλύτερο παράδειγμα ζωής.

Αποχαιρετάμε έναν υπέροχο πατέρα και σύζυγο, ένα γενναιόδωρο και χαμογελαστό συνεργάτη, έναν πραγματικά μεγάλο μαχητή της ζωής, ένα γενναίο άνθρωπο.

Αφήνει ως παρακαταθήκη αρχές και αξίες,  τις οποίες μεταλαμπάδευσε στην ομάδα συνεργατών του που θα συνεχίσει το έργο του τιμώντας τον.

Θα είσαι πάντα στην σκέψη και τις καρδίες μας αγαπημένε μας».

Το Adamantio Dental Center σε άλλη ανάρτηση αναφέρει ότι «η εξόδιος ακολουθία για τον πολυαγαπημένο μας Κώστα Ιωάννου που απεβίωσε την Κυριακή 20/06/2021 σε ηλικία 64 ετών θα γίνει την Τετάρτη 23/06/2021 και ώρα 5.00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια στην εκκλησία τηρουμένων των πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αντί στεφάνων παρακαλούμε να γίνουν εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και το Καραισκάκειο Ίδρυμα».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Μάνα Θανάση: «Κατακρατούν τα οστά του παιδιού μου σε άγνωστο μέρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα