Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «Everwood» και «Hair» Treat Williams

Ο πρωταγωνιστής του «Everwood» και «Hair», Treat Williams, πέθανε στα 71 του χρόνια μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Τον θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο επί 15 χρόνια ατζέντης του, Μπάρι ΜακΦέρσον.

«Σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα. Έκανε αριστερά ή δεξιά και ένα αυτοκίνητο του ανέκοψε τον δρόμο», λέει ο ΜακΦέρσον. «Είμαι απλά συντετριμμένος. Ήταν ο πιο ωραίος τύπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος. Ήταν ηθοποιός ηθοποιός. Οι κινηματογραφιστές τον αγαπούσαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970» , πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής

για το Ντόρσετ του Βερμόντ, λέει ότι το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα γύρω στις 5 το απόγευμα.

Ο Treat Williams ήταν Αμερικανός ηθοποιός, συγγραφέας και αεροπόρος που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο, τη σκηνή και την τηλεόραση. Έχει πάνω από 120 μονάδες στο όνομά του. Έγινε για πρώτη φορά γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δύο ταινίες του 1979, το μιούζικαλ Hair και το 1941 του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Αργότερα πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Eagle Has Landed , Prince of the City , Once Upon a Time in America , The Late Shift και 127 Hours . Από το 2002 έως το 2006, ήταν ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Everwood και ήταν υποψήφιος για δύο βραβεία Screen Actors Guild. Ήταν υποψήφιος για τρία βραβεία Χρυσής Σφαίρας , δύο βραβεία Satellite και ένα βραβείο Independent Spirit .

Keywords
Τυχαία Θέματα