Ευσταθίου: Όποιος διαφωνεί με τον Σιζόπουλο είναι ψεύτης,κλέφτης και απατεώνας

Απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος έδωσε ο βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, ο οποίος πλέον ανήκει σε όσους έχουν διαγραφεί από το κίνημα της ΕΔΕΚ.

«Ακούγοντας το ύφος και το πάθος με το οποίο μιλά ο κ.Σιζόπουλος… κάνει εντύπωση το ύφος και οι χαρακτηρισμοί και τα επίθετα που χρησιμοποιεί ο κ.Σιζόπουλος. Δεν θα του το ανταποδώσω γιατί δεν αξίζει τον κόπο.  Όποιος διαφωνήσει με τον κ.Σιζόπουλο είναι ψεύτης, κλέφτης και απατεώνας. Κρίμα για την ΕΔΕΚ

και τον ίδιο…», είπε.

Φιλοξενούμενος στο Μεσημέρι και Κάτι ο κ.Ευσταθίου, διερωτήθηκε, «δεν θα μπορούσα και γω να πάω στο σίγουρο άλογο;».

«Δεν το έκανα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι στην πολιτική υπάρχουν Αρχές. Δεν θα μπω όμως στην ίδια λογική και να απαντήσω. Κρίμα για το επίπεδο του ανδρός. Επί δυο ώρες ψευδόταν στα ΜΜΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης δεν θα γίνουν διαγραφές. Οι διαγραφές έγιναν και μετά είπε ότι δεν τον άκουσαν οι δημοσιογράφοι αλλά η απόφαση είναι ομόφωνη. Πώς είναι δυνατό να μειοψηφεί ο Πρόεδρος του κόμματος. Αυτό δείχνει και την αξιοπιστία των επιχειρημάτων του και των δηλώσεων του».

Ερωτηθείς για την επόμενη του μέρα πολιτική, είπε ότι θα είναι «απελευθερωμένος από τη μιζέρια. Μετά τις Προεδρικές θα σκεφτώ τι θα κάνω. Θα είμαι παρών, είμαι σοσιαλιστής, Λυσσαριδικός και θα παραμείνω. Τα πάντα ρει..».

Τόνισε πως δεν έχει πρόθεση να συνεργαστεί με κανέναν.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο Μαρίνος Σιζόπουλος είχε μιλήσει στο Ράδιο Πρώτο και ανέφερε ότι «δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Παρά το ότι πρόθεση της γραμματείας ήταν να γίνει άλλη διαχείριση, με μια επιστολή και να παρευρεθεί ο βουλευτής για τη στάση που τηρεί.

Λόγω όμως των προκλητικών δηλώσεων και της παραβίασης των αποφάσεων, τα μέλη του πολιτικού γραφείου ζήτησαν να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Keywords
Τυχαία Θέματα