Εύκολα τα φαβορί

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Συνέχισαν με νίκες Κεραυνός και ΑΕΚ

Με νίκες προχώρησαν στο πρωτάθλημα Κεραυνός και ΑΕΚ που επικράτησαν εντός έδρας ΕΘΑ και ΕΝΠ αντίστοιχα, με σχετική ευκολία.

Στο ρελαντί ο Κεραυνός..
Με 94-63 επικράτησε ο Κεραυνός της ΕΘΑ, σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας. Η ομάδα του Στροβόλου ήταν ανώτερη στο παρκέ και πέτυχε μία

δίκαιη νίκη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κένεθ Μπάρκερ με 15 πόντους (2 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Ρόναλντ Ρος με 16 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τέρελ Πάρκς με 15 πόντους (9 ριμπάουντ) και Μοχάμεντ Αμπουκάρ με 15 πόντους (8 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Από την ΕΘΑ ξεχώρισαν οι Μάξι Έσο (22 πόντοι, 2 τρίποντα 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ) και Νταϊκουάν Γουόκερ (18 πόντοι, 1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ).

Επέστρεψε στις νίκες…
Τη νίκη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου μέσα στο «Κίτιον» πανηγύρισε η Πετρολίνα ΑΕΚ με τελικό σκορ 72-62, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας. Οι Λαρνακείς είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του, και η νίκη τους θεωρείται δίκαιη. Χωρίς τον Πρίμοζ Μπρέζετς αγωνίστηκε η ΑΕΚ. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Αλεξάντερ Χάρις με 21 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ) ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Λέοναρντ Πίγκραμ με 13 πόντους (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ) και Παναγιώτης Τρισόκκας με 10 πόντους (8 ριμπάουντ).

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ (19:00 Cytavision)
Στη Λεμεσό ο Απόλλων θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision και ουσιαστικά ολοκληρώνει την αγωνιστική. Από τη μία ο Απόλλωνας θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου βρίσκεται έχοντας 7 βαθμούς (όσους και η ΕΘΑ). Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, και θα κυνηγήσει το νέο θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στα υψηλά της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα