Εύκολα Νάπολι και Έβερτον

Η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από την περασμένη εβδομάδα για τη Νάπολι με το 4-0 στην Τραπεζούντα οπότε στη ρεβάνς του «Σαν Πάολο» βρήκε την ευκαιρία να... ξεκουραστεί. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ υποδέχθηκε την Τραμπζονσπόρ με στόχο τη δεύτερη νίκη χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει όμως και την πήρε με το γκολ του Ντε Γκουζμάν στο 19' μετά την απόκρουση του Χακάν Αρικάν σε πλασέ του Καγιεχόν (1-0). Οι Παρτενοπέι είχαν συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν είχαν κανένα λόγο να ισοπεδώσουν ξανά τους Τούρκους, αν και δημιούργησαν κι άλλες

ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Καγιεχόν στο 71' σε σουτ εκτός περιοχής. Οπως και να έχει, η Νάπολι πήρε την πρόκριση για τους «16» με δύο νίκες και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της.

Στο ματς της Ελβετίας, η Γιούνγκ Μπόις προηγήθηκε, για να ηττηθεί τελικά με το βαρύ 2-4. Και τώρα λοιπόν στο «Γκούντισον Παρκ» σκόραρε πρώτη. Ωστόσο, ξανά το τελικό σκορ ήταν βαρύ εις βάρος της 3-1. Ο Σανόγκο στο 13' εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Χάουαρντ και έκανε το 0-1. Δύο γκολ του Λουκάκου όμως (25' πέν., 30') που έφτασε τα πέντε συνολικά στα δύο παιχνίδια με τους Ελβετούς, έφεραν την ανατροπή. Στο 42' με πλασέ ο Μιραλάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης των Ζαχαρωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα