Εφιαλτική βραδιά, πλήρωσε τα λάθη του

Εφιαλτική ήταν η χθεσινοβραδινή βραδιά για τον Απόλλωνα στο Philips Stadion, με τους "κυανόλευκους" να επιστρέφουν Κύπρο μ' ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το 3-0 της PSV, δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ, με την ολλανδική ομάδα να δείχνει ανώτερη και πιο ποιοτική στο β' ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας πλήρωσε τα λάθη του στο δεύτερο 45λεπτο,

γιατί στο πρώτο ήταν εξαιρετικός. Έπαιζε όπως ήθελε και έβαζε δύσκολα στην Αϊντχόφεν. Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η λεμεσιανή ομάδα θόλωσε τους ποδοσφαιριστές του Αυγουστή, φάνηκε ότι έχασαν την ισορροπία τους. Ό, τι έχτισαν στο πρώτο ημίχρονο γκρεμίστηκε στο δεύτερο. Ήταν φανερή η ασυνεννοησία που υπήρχε στην άμυνα στην επανάληψη, με τους Χάμπο Κυριάκου και Μολ να μην έχουν κώδικα επικοινωνίας. Βέβαια η ήττα δεν ήρθε από τα ατομικά λάθη που είχαν γίνει, ο Απόλλωνας μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ, κυρίως στη ξεκάθαρη φάση που είχε με τον Γιαννιώτα. 

Υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, με τον Αυγουστή να τονίζει ότι είναι κρίμα και άδικο. Η Αϊντχόφεν τιμώρησε τον Απόλλωνα εκεί που βρήκε χώρο και αδυναμία, αυτό κάνουν εξάλλου όλες οι ομάδες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο επαναληπτικός είναι σε μία εβδομάδα στο ΓΣΠ, είναι δύσκολο για τον Αυγουστή μετά από τέτοια ήττα να προετοιμάσει την ομάδα του, όμως τίποτα δεν πρέπει να μηδενίζεται. 

Keywords
Τυχαία Θέματα