Έφη Ξάνθου: Να μπει τέλος στη διασπάθιση στην Υγεία

Να μπει τέλος στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στο χώρο της υγείας, κάλεσε η Έφη Ξάνθου, υποψήφια με το Κίνημα Οικολόγων.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της, το Κίνημα Οικολόγων προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες αναδεικνύοντας περιπτώσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας.

«Με τις επιστολές μας προς τον αρμόδιο υπουργό και τις ελεγκτικές αρχές βοηθήσαμε να μπει τέλος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος. Όμως ο Ασκός του Αιόλου πρέπει να ανοίξει για τα καλά και να ξεκαθαρίσει όλα αυτά τα σκάνδαλα που ταλανίζουν τον πολύπαθο χώρο της υγείας»,

αναφέρει.

Επιπλέον, τονίζει ότι όσο προχωρούν οι έρευνες και βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να εντατικοποιηθούν οι έρευνες.

«Ψευδείς αναφορές γιατρών, ψεύτικες κούκλες να ξαπλώνουν στην Εντατική και πόσα άλλα ακόμα θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε», λέει και προσθέτει «ζητούμε να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι ευφάνταστοι απατεώνες έβαλαν στις τσέπες χρήματα του πολιτών και να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν τα κλεμμένα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα