«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, έκανα αυτό που έπρεπε. Σε 6 ομάδες στόχευα τίτλο»

Δύο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας των δύο πλευρών η διοίκηση του Απόλλωνα παρουσίασε τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία τον Σωφρόνη Αυγουστή με αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Κύπρο και για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεώρησα

ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Με μεγάλο σεβασμό και στις δύο πλευρές. Θεωρώ πως βοηθήσαμε την ομάδα στα μέγιστα. Εγώ όσα χρόνια κάνω προπονητική δεν έκοψα την ευκαιρία από κάποιον να πάει παραπάνω. Είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου χαρούμενοι. Ήρθαμε σε ομάδα που έχει άλλο επίπεδο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους μας», δήλωσε στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ο Ελλαδίτης τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για...

...το πώς νιώθει για τη νέα του ομάδα: «Στη ζωή μου, όπου και να βρίσκομαι, όποιος και να είναι ο στόχος, όλα γίνονται όταν κερδίζεις στόχους κάθε μέρα. Να γίνουμε ομάδα με σκληρή δουλειά, να βελτιωνόμαστε και να είναι ορατό κάθε Κυριακή. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό επακόλουθο. Να είμαστε συνεπείς στην καθημερινότητα. Όλα τα άλλα είναι θέμα δουλειάς. Ο Απόλλωνας θέλει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε την διαφορά. Αυτή είναι η διαδικασία».

...το γεγονός πως δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό: «Στο παρελθόν ήμουν σε 6 ομάδες που είχαν στόχο το πρωτάθλημα. Σε ομάδες Α’ Κατηγορίας δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είναι τώρα η ευκαιρία για να το κάνουμε στο πιο ψηλό επίπεδο».

...το αν είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: «Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουνα εδώ. Δεν υπάρχει χρόνος και μέτρο. Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ. Δεν θέλω να λέω πολλά, να βλέπουμε πράξεις».

...την ένταση που προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω και κάνω. τήρησα το πρωτόκολλο. Σέβομαι την άλλη πλευρά, προκλήθηκε ναι αναστάτωση, αλλά δεν θέλαμε να γίνει».

...την ανάρτηση του Τορναρίτη που κάνει λόγο για οικονομικές κι άλλες εκκρεμότητες: «Κανένα σχόλιο».

...το αν εντόπισε αδυναμίες: «Είναι νωρίς ακόμα. Χρειάζεται υπομονή. Έχω υπομονή, κάθε πράγμα στην ώρα του».

...την κατάσταση της ομάδας: «Θεωρώ πως είναι πολύ καλή ομάδα».

...το αν είχε και στο παρελθόν προτάσεις από κυπριακές ομάδες: «Είχα εφέτος πρώτα από τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά προτίμησε άλλο προπονητή. Μετά προέκυψε ο Ολυμπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχαριστώ, Ολυμπιακό,efcharisto, olybiako