Ευχαριστίες Αβέρωφ στον Λευτέρη Χριστοφόρου

Τις ευχαριστίες του προς τον Λευτέρη Χριστοφόρου, εξέφρασε σε γραπτή δήλωσή το ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος σήμερα παραιτήθηκε από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος.

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση:

Θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στον Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος υπήρξε στενότατος συνεργάτης και αδελφικός φίλος, από το 1985 και τα χρόνια στη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η πολιτική πορεία του φίλου Λευτέρη και η πολυετής αλλά και πολύτιμη προσφορά

του στον Δημοκρατικό Συναγερμό, είναι ταυτισμένη με το ήθος που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Θα συνεχίσει να προσφέρει στο κόμμα και στον τόπο από το βήμα του Ευρωβουλευτή, συνεχίζοντας να τιμά την Κύπρο.

Θέλω επίσης να απευθύνω θερμές ευχαριστίες και σε ακόμη δυο συνεργάτες μου. Τη Στέλλα Κυριακίδου και τον Νίκο Νουρή, λόγω των νέων τους καθηκόντων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Υπουργείο Εσωτερικών, αντίστοιχα. Έχασα δυο ακόμη στενούς συνεργάτες στην κομματική δομή, που επέδειξαν ήθος και πρόσφεραν στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Κερδίζει όμως στο πρόσωπο της Στέλλας η Ευρώπη και στο πρόσωπο του Νίκου το Υπουργείο Εσωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα