Εφαλτήριο καριέρας στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα από το EIMF και ευκαιρία σε 6 φοιτητές για δωρεάν σπουδές με παράλληλη εργοδότηση 

Διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που συνδυάζει την απαραίτητη θεωρητική γνώση με την ταυτόχρονη πρακτική εξάσκηση στους τομείς της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης προσφέρει το European Institute of Management and Finance (EIMF) για πρώτη  φορά σε λίγες μέρες.

Μέσω ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού μοντέλου οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις γνώσεις,

τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να ξεκινήσει την καριέρα του ή και να διευρύνει τις επαγγελματικές του προοπτικές. Το εκπαιδευτικό περιβάλλον του EIMF (eimf.eu) προσομοιάζει με το πραγματικό περιβάλλον εργασίας, ενσωματώνοντας ρεαλιστικό εξοπλισμό, εργαλεία, διαδικασίες και σενάρια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από ειδικούς του κλάδου και πεπειραμένο ακαδημαϊκό προσωπικό σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος, αξιοποιώντας τα λογισμικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν τα οικονομικά και λογιστικά τμήματα των σύγχρονων οργανισμών παγκοσμίως.  

Πέραν τούτου το EIMF, μέσω του δικτύου του στην χρηματοοικονομική αγορά της Κύπρου, μπορεί να υποβοηθήσει τους αποφοίτους του προγράμματος στην εξεύρεση καλής θέσης εργασίας. Οι ευκαιρίες για εργοδότηση είναι αυξημένες, καθώς όλοι οι οργανισμοί, ανεξαρτήτως τομέα δράσης ή μεγέθους, χρειάζονται και εργοδοτούν λογιστές για την οικονομική τους διαχείριση.  

Επί παραδειγμάτι, η συμφωνία μεταξύ EIMF και K. Treppides &Cο Ltd, η οποία προνοεί ότι έξι δικαιούχοι του προγράμματος «Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση» θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν δωρεάν εργαζόμενοι ταυτόχρονα με καθεστώς πλήρους εργοδότησης και απολαβών στο Τμήμα Λογιστηρίου της ανεξάρτητης κυπριακής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με διεθνή παρουσία και γραφεία σε Μεγάλη Βρετανία και Μάλτα.    

Γενικά, όλοι οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν να εξεύρουν μια καλή θέση εργασίας όπως:

Επικεφαλής Λογιστηρίου μικρομεσαίων επιχειρήσεων.Λογιστής επενδυτικών ταμείων και άλλων χρηματοοικονομικών οργανισμώνΔικανικός λογιστής (Forensic accountant)Φορολογικός σύμβουλοςΕπικεφαλής μισθοδοσίαςΛογιστής προϋπολογισμού (budget accountant)Αναλυτής επιχειρήσεωνΕπικεφαλής χρηματοοικονομικού προγραμματισμού (Financial planner) κ.α.

Πιστοποιήσεις και προοπτικές

Σημειώνεται ακόμα ότι η ολοκλήρωση των σπουδών μπορεί να γίνει είτε με πλήρη φοίτηση (διετής) είτε με μερική φοίτηση (τετραετής) για την απόκτηση μέχρι 120 πιστωτικών μονάδων (ECTS). Τα μαθήματα προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα, δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του EIMF με την εφαρμογή σύγχρονων εργαλείων της τεχνολογίας. Τονίζεται ότι με την απόκτηση του διετούς διπλώματος, οι φοιτητές θα λάβουν ταυτόχρονα το βρετανικό επαγγελματικό τίτλο ΑΑΤ Professional Qualification, αλλά και απαλλαγές από μαθήματα επαγγελματικών σωμάτων (Chartered Certified Accountants) και ICAEW (Chartered Accountants). Θα μπορούν επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη λογιστική ή σε άλλους συναφής κλάδους σε άλλα Ευρωπαϊκά και Κυπριακά πανεπιστήμια έχοντας ως βάση το δίπλωμα του EIMF.

Ποιοι είμαστε

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) έχει τη βάση του στη Κύπρο και διατηρεί παρουσία σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Βέλγιο και Ντουμπάι. Είναι ένας κορυφαίος πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης, eLearning και εξειδικευμένων προγραμμάτων μάθησης με μεγάλη έμφαση στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Το EIMF προσφέρει στους επαγγελματίες μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και προγραμμάτων πιστοποίησης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως κανονιστικά, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συμμόρφωση, διαχείριση κινδύνων, διοίκηση και ηγεσία, λογιστική, τραπεζικά, φορολογία, νομική και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Περισσότερες για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του EIMF στο σύνδεσμο https://eimf.eu/eimf-half-scholarships/
Keywords
Τυχαία Θέματα