Έφαγε... άκυρο στον τελικό ο Τραΐκοβιτς στον τελικό

Εξαιρετικό αγώνα πραγματοποίησε ο Μίλαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ σημειώνοντας μια από τις κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς.

Η άκυρη εκκίνηση στον τελικό του στέρησε το βάθρο σύμφωνα με τις επιδόσεις του ημιτελικού. Η μεγάλη διάκριση δεν θα αργήσει πάντως να έρθει.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Μίλαν για την πρόκριση του στον τελικό με Παγκύπριο ρεκόρ 7.51.

Το πρώτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Άντριου Πότζι. Ο Βρετανός με επίδοση 7.46 που αποτελεί εφετινό ρεκόρ, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 60 μέτρα εμπόδια του παγκοσμίου

πρωταθλήματος κλειστού στίβου που φιλοξενείται στο Μπέρμιγχαμ. Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της Βρετανίας στην ιστορία του αγωνίσματος, μετά από αυτό του Κόλιν Τζάκσον το 1999 στο Μαεμπάσι. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Αμερικανός Τζάρετ Ίτον με 7.47 και το χάλκινο ο Γάλλος Ορέλ Μανγκά με 7.54. Να σημειωθεί ότι ο Μίλαν Τραίκοβιτς ακυρώθηκε λόγω άκυρης εκκίνησης, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να βρεθεί στα μετάλλια δεδομένου ότι είχε προκριθεί στον τελικό με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Η πρώτη εξάδα του τελικού:

1. Άντριου Πότζι (Μ. Βρετανία) 7.46

2. Τζάρετ Ίτον (ΗΠΑ) 7.47

3. Ορέλ Μανγκά (Γαλλία) 7.54

4. Αριες Μέριτ (ΗΠΑ) 7.56

5. Κασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) 7.68

6. Γκάμπριελ Κονσταντίνο (Βραζιλία) 7.71

Keywords
Τυχαία Θέματα